Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 28

Droom Energie Week 28

Gepubliceerd op 7 juli 2019 11:03

Lach, ben grappig, laat de humor, deze week de boventoon voren. Maak plezier, doe eens iets geks; alle dromen, wensen die je met plezier doet brengen je healing en genezing. We vragen je deze week het eens op een andere en luchtige manier te bekijken.

Plezier maken met je beste vrienden, kennissen, lach om elkaars grapjes en lach om jezelf en/of de situatie waarin je zit. Als je dingen doet die je echt vanuit je hart leuk vind; dan maakt het niet uit wat andere mensen er van vinden- jij hebt plezier- en daar gaat het om in het leven.  

Lachen zorgt ervoor dat het op een andere manier gaat stromen in je leven, nieuwe inzichten ontstaan door plezier. Bekijk het deze week niet altijd te serieus, lach erom, maak plezier en geniet van het leven. 

 

Laat je speelse innerlijke kind stralen, ben ondeugend en leer nieuwe dingen en nieuwe energie te ontdekken. 

Weet dat wat voor jou humoristische is, grappig is, niet per definitie voor een ander hoeft te synchroniseren of leuk gevonden te worden. Dat wil niet zeggen dat jou grapjes niet leuk zijn en/of dat je niet jezelf mag zijn. Je persoonlijke humor is belangrijk en dan maakt het niet uit wat andere er van vinden. Zij mogen er op hun beurt niet achter staan, net zo goed als dat je er echt van kunt genieten.

Ga van de week naar een theatershow- bekijk een tekenfilm - comedy- lachfilm enzovoorts. Lach ook eens om je eigen grapjes en ervaar de healing en genezing vanuit je ziel die plezier wil maken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.