Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 29

Droom Energie Week 29

Gepubliceerd op 14 juli 2019 09:45

Eerst je lopende zaken, project, wens afmaken voordat je aan iets nieuws begin, Impulsief zijn staat deze week hoog op je lijstje van dingen die je wilt "focus je eerst op A en dan pas op B".

Deze week word je uitgedaagd om je wensen, dromen, verlangens, gevoelens, "de weg" die je bent in geslagen even te laten voor wat het is. Het is geweldig om altijd te luisteren naar je hart, je bron, je basis en vanuit dit geweldige gevoel te handelen.

Maar er zijn ook momenten dat je jezelf ook mag verbinden met logica, focus en simpele stappen die niet verbonden zijn met je harte wens. Soms moeten we dingen gewoon accepteren en doen voordat er transformatie en nieuwe energie kan ontstaan.

Vraag jezelf eens af, heb ik voldoende kennis, geld, tijd, wijsheid, kracht, kunde of heb ik gewoon op dit moment niet genoeg in huis om het project, wens, droom tot een succes te brengen.

 

Misschien wil je nieuwe schoenen kopen, maar heb je eigenlijk niet het geld om ze te kopen omdat je het geld voor een belangrijker doel nodig hebt!. Focus, ben realistisch, niet impulsief en wacht gewoon af dan komt het geld en de middelen vanzelf.  

Kleine stapje zijn het juiste begin, maar deze week kunnen kleine nieuwe stapjes juist voor verstoring zorgen. Blijf op dit moment bij dat wat je op dit moment hebt. Ben te vrede met alles wat er op dit moment in je leven aanwezig is. De toekomst en de transformatie kunnen alleen naar je toekomen als je het tijd geeft om te ontwikkelen, te stromen, alle neuzen de juiste kant op staan en dat heeft echt tijd nodig.  

Je hoeft deze week geen pas op de plaats te maken maar eerst alles afhandelen, afronden, afmaken en dan pas jezelf focussen op het nieuwe onbekende zodat je transformatie, dromen echt van start kunnen gaan. Als overgevoelig ( nieuwe tijds) mens, handelend vanuit je hart, gevoel, je basis is dit een geweldige uitdaging omdat alles stroomt vanuit gevoel en niet vanuit logica; maar het is de combinatie die op dit moment heel belangrijk is.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.