Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 30

Droom Energie Week 30

Gepubliceerd op 21 juli 2019 07:00

Dit is een week waarin je emoties en gevoelens aangeraakt worden, laat los en laat het stromen net zoals water over de aarde stroomt. Water haalt alles weg, stroomt door elke scheur, barst, onzekerheid, stress en emotie heen. Laat deze week de situatie helen en genezen zonder je zorgen te maken over dat wat ooit komen gaat.

 

De energie van deze week weerspiegeld de spirituele weg die tussen het ene levenspunt in het leven en de volgende levenspunt in ligt. Het weerspiegeld de innerlijke reis die je moet afleggen om aan wal te gaan en succesvolle projecten, wensen en levenservaring op te doen. De overgang tussen voeten op de grond en nieuwe onbekende dingen komen deze week aanbod.  

 

Ervaar deze week het bijzondere moment van het vrijkomen van de ziel, de bron, de basis en het los laten van alle grenzen. Hoe meer water er aanwezig is hoe meer gevoelens die tot een bepaald punt zijn gekomen in je leven en/of de situatie los gelaten worden.

 

Daarnaast is het deze week een eb en vloed moment! Vraag jezelf eens af in welke van de twee vormen zit ik op dit moment. Is het eb of is het vloed - kan ik oogsten of moet ik nog even wachten en eerste de zaadjes planten. Met een schone en zuivere energie kun je iets nieuws beginnen, energie die op oude grond is gebouwd heeft geen gouden basis voor succes op de langere termijn. Drink deze week voldoende, ga zwemmen, douch en/of badderen. Laat het water de situatie, je dromen, wensen reinigen en schoonmaken.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.