Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 31

Droom Energie Week 31

Gepubliceerd op 28 juli 2019 07:00

Communicatie, praten, lachen en oplossingen zoeken staan voor je klaar deze week. Het is een week waarin je moet sparren met je collega's, team genoten, gelijkgestemde. Via communiceren met een glimlach, plezier kom je verder dan voorheen. Oplossingen lijken soms dichterbij als je ongenoegen, problemen, ervaringen, emoties, gevoelens, obstakels en plezier deelt met andere. 

Je hoeft de gehele wereld niet op je schouders te dragen - een gedeeld probleem weegt maar de helft; dus waar wacht je nog op?. Het is nu de juiste tijd om eerlijk te zijn tegenover jezelf en iedereen die erbij betrokken is.

Lach erom, huil erom, deel het en de oplossing, mogelijkheid, kans verschijnt als een glimlach uit het niets. Neem niet alles serieus deze week. Geef het een kans wetend dat je altijd bij kunt schaven, veranderen en aanpassen wanneer dit nodig is.

   

Communiceren hoeft niet alleen praten te zijn, je kunt ook denken aan het schrijven van een dagboek, of het schrijven van brieven aan je gidsen, helpers, ondersteuners en/of waarmee je een verbinding hebt. Communiceren via afbeeldingen, plaatjes, schilderen met een beetje humor is een andere geweldige mogelijkheid om deze week een te proberen en je zult zien dat oplossingen op een bijzondere manier aan je verschijnen.  

Praat me je huisdieren als communiceren met mensen een obstakel vormt - praat eens tegen jezelf; vertel jezelf wat er speelt en/of waarmee je zit, maar doe het met plezier en humor. Je zult verstelt staan hoe briljant dieren zijn en/of hoe slim jezelf bent.       


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.