Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 32

Droom Energie Week 32

Gepubliceerd op 4 augustus 2019 07:00

Toewijding aan dat wat jij belangrijk vind, dit kan van alles zijn!... Toewijding aan je dromen, verlangens, gevoelens, emoties, je lichaam, spirituele groei, mensen helpen inclusief jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook doorzetten op de ingeslagen weg terwijl je omgeving misschien wel afkeurend reageert.

 

Andere mensen helpen en ondersteunen - vrijwilligerswerk - helpen zonder dat je er iets voor terugkrijgt. Doe alles deze week vanuit je bron, je basis, je ziel, je intuïtie en doe het met toewijding. Het is deze week geen half werk, het is alles of niets en maak dat af waaraan je begonnen bent.

 

Volg je hart, jou liefde trekt dat aan wat belangrijk is, ga er voor de volle 100% voor en stop niet. Projecten en wensen komen alleen tot volledige bloei als je ook bereid bent om de prijs te betalen die eraan vast zit. Zaadjes planten, verzorgen en dan pas oogsten.

  

Visualiseer, manifesteer, mediteer je dromen, wensen en zie het eind resultaat voor je. Ga er mee aan de slag en stop niet voordat je het hebt bereikt  en dat betekend dat je ook niet moet stoppen als het even niet stroomt of fout gaat!. Eerst moet je de berg beklimmen om de top te bereiken voordat je een volgende stap kunt zetten.

 

Toewijding aan jezelf, je dromen, je wensen wetend dat alles op het juiste moment zichtbaar word, dat het duidelijk word welke stappen je mag zetten enzovoorts. Je bent op het juiste pad, op het juiste moment het enige wat je nu moet doen is doorgaan op de ingeslagen weg- niet meer stoppen, niet meer achterom kijken. Gooi de angst voor het onbekende overboord en ga door zonder dat je weet wat er achter de horizon bevind.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Debby Waals
3 maanden geleden

👍

Nick
3 maanden geleden

Bedankt 😘