Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 33

Droom Energie Week 33

Gepubliceerd op 11 augustus 2019 07:00

Verzorging en aandacht schenken aan je harte wensen, dromen, je gezin, jezelf en iedereen die erbij betrokken is staan deze week hoog op de agenda. Neem tijd voor jezelf, ontspan, mediteer en geniet van dat wat je hebt.

Verzorg de zaadjes die je al eerder hebt geplant. Zodat je op een later moment kan oogsten "houd eerst van jezelf".
Het is fantastisch om aan aandacht, inspiratie aan andere mensen te geven neem dat maar van mij aan!.

 

Maar deze week is het tijd om liefdevol aan jezelf te geven, jezelf te verzorgen, verwennen, op te komen voor dat waarin jij gelooft. Jezelf even centraal in het leven of de situatie zetten.

  

Dat wil niet zeggen dat je dan egoïstisch bent, of dat je niet voor andere mensen mag zorgen!. Nee zie het anders op het moment dat je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor andere mensen zorgen. Als jij beter in je vel zit; hebben andere mensen er ook plezier van. Relaties, tweelingzielen, zielsmaatjes, gelijkgestemde, de juiste baan, kans, mogelijkheid aantrekken kun je alleen maar doen als je eerst van jezelf houd, jezelf verzorgt enzovoorts. 

 
Deze week kunnen er ook oplossingen, mogelijkheden op je pad komen die al lang onbeantwoord bleven - het zijn de naweeën van de leeuwenpoort die vorige week geopend is en nu volledig op kracht is.
Je voelt direct de veranderingen, er is geen weg meer terug!.. Visualiseer, manifesteer, mediteer je dromen, wensen en zie het eind resultaat voor je "voel het succes", laat je hart spreken en verzorg het!.  

 

Voel de prachtige healende energie van de planeet als een deken om je heen, voel de verzorging van moeder natuur en geniet ervan. Er zijn heel veel manieren om jezelf liefdevol te verzorgen. Ga naar buiten, geniet, It’s Me Time inlassen, geef jezelf een cadeautje, dans, zing maar het maakt eigenlijk niet echt uit wat je doet als je het maar met je hart doet.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

BethySmits
3 maanden geleden

😘bedankt😘