Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie week 34

Droom Energie week 34

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 07:00

Je stapt het proces van worden "Becoming" in, dat wat je moet zijn. Daar waar je naar toe moet gaan in je leven. Je laat oude patronen los en je kiest het pad wat het beste bij je past op dit moment.  

Je hebt alle zekerheid, potentie, mogelijkheden, kennis, wijsheid in huis en/of onderzocht. Nu is het aan jezelf om hier iets mee te doen.

Elke kleine stap die je neemt is een grote sprong richting het proces van Worden "Becoming". Het maakt niet uit wat je verleden is geweest, welke fouten je hebt gemaakt, de zaadjes zijn geplant en het enige wat je nu nog moet doen is oogsten.

Blijf in de flow, de energie zitten die op dit moment bij je aanwezig is en ga door zonder achterom te kijken, terug te denken aan het verleden.  

 

Laat je door niemand afleiden, beperken, tegenhouden dit stoort op je energie richting dat wat je mag worden. Ben je klaar voor een volgend avontuur?.. Je hebt de zekerheid, potentie voor de volgende stap; waar wacht je nog op- mits je het laat stromen ga dus niet trekken, de touwtjes in handen houden. 

Deze week is er geen tijd voor controle en te veel aandacht besteden aan details. Alle fouten die je tot nu toe hebt gemaakt waren voor een reden, elke dag ga je een stukje verder vooruit. Deze week voel je de Becoming energie stromen, dat wil niet zeggen dat je er al bent en dat je niets meer hoeft te doen!.. Blijf dromen, blijf er aan werken elke dag word je meer en meer jezelf.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wouter
3 maanden geleden

Bedankt !

Roos
3 maanden geleden

😘❤️🤗