Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 40

Droom Energie Week 40

Gepubliceerd op 29 september 2019 07:00

Het is tijd om het eens rustig aan te doen, te gronden, te luisteren naar je lichaam en terug te trekken uit je hoofd en het zweven. Even een pas op de plaats en tijd nemen voor het moment. Het is heel belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, niemand anders doet het voor je, kan het voor je doen "alleen jij kunt dat".

Zorg ervoor dat je deze week voldoende slaap krijgt, dat je voldoende tijd besteed aan buiten zijn, de natuur en dan maakt het niet uit of je verbind met water, bomen, grond, dieren, de wind enzovoorts.

De nieuwe maan energie die de afgelopen dagen voorbij is gekomen versterkt en motiveert je om nieuwe dingen op te starten, zwangerschap van je dromen, wensen en ideeën ontstaan op het moment dat je goed voor jezelf gaat zorgen.   

 Rust komt voor actie en ondernemen. Ontspannen, verzorgen en aarde komt voor het plukken van je droom vruchten!. Vergeet deze week niet om bewust te zijn dat ook al weet je wat je wilt, wat je toekomst is dat tijd nemen voor verbinding met de prachtige planeet van levens belang is op dit moment.

Laat de toekomst even los, ga niet in je hoofd zitten, zweven maar trek je terug in je lichaam, op aarde en laat het ontstaan en stromen.

De verzorgende vrouwelijke energie is op dit moment duidelijk in je leven aanwezig; koester het en laat het al je dromen, wensen, situaties verzorgen.

 

Ben je op dit moment zwanger en/of is er adoptie enzovoorts in je leven gaande, dan is het een bevestiging en ook een extra bewustwording van het goed voor jezelf zorgen. Lieve schat neem tijd voor jezelf en je kindje ongeacht in welke fase zwangerschap/ adoptie je zit.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Chris
een maand geleden

😘