Home » Blog » Droom Energie Week 41

Droom Energie Week 41

Gepubliceerd op 6 oktober 2019 07:00

Naar binnen keren is deze week de uitdaging, tijd nemen voor je dromen, dagdromen, meditaties en vooral voor jezelf. Een pas op de plaats maar vooral even aan jezelf werken. Het is tijd om jezelf terug te vinden. Je kunt ook denken aan agendabeheer, plannen, regelen, organiseren en alles schrappen dat niet noodzakelijk is. 

 

Laat het manifesteren, affirmatie, visualisatie maar even voor wat het is, naast je neer leggen. Laat de warmte van het innerlijke vuur maar branden. Het is tijd om te genieten van de herfst, de veranderende energie en de stilte die je aanraakt. Het is tijd om nieuwe energie te verzamelen, jezelf te verzorgen en op te laden, klaar te maken voor de winter of te wel de stille periode in je leven en/of cyclus waarin je zet.   

 Terugtrekken, comfort en warmte zijn deze belangrijk voor je. Als een deken valt de rustige energie om je heen, neem geen beslissingen maar laat het rustig ontwikkelen, duidelijk, zichtbaar, tastbaar worden enzovoorts. 

Prikkelbaarheid en bescherming ervaren; HSP, overgevoeligheid staan centraal deze week doormiddel van luisteren naar jezelf, pas op de plaats en afsluiten van de buitenwereld. Terugtrekken en de warmte naar binnenhalen zijn nu heel belangrijk, als het ware mag je jezelf opladen voor het juiste moment.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.