Home » Blog » Droom Energie Week 42

Droom Energie Week 42

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 07:00

Het uitzetten van nieuwe verbindingen, lijntjes, connecties en energetische krachten bundelen met gelijkgestemde zijn deze week een belangrijk droom energie thema. Als het ware weef je een web van dingen, mensen, situaties die belangrijk voor je zijn. Je ziet verbindingen die je kracht geven en je doorbreekt ongezonde verbindingen die je kracht en energie kosten.

 

Na een week van terugtrekken en voor jezelf zorgen is het nu tijd om actie te ondernemen op je bevindingen, levenslessen en voor jezelf zorgen. Het verbreken en aantrekken van de juiste dingen; de eerste stap zetten om de tussentijdse energie te laten stromen naar dat wat je echt wilt in het leven.  

De rode draad vinden kan soms een uitdaging zijn, het begin van het web vind je niet zomaar, de eindjes met knoopjes aan elkaar verbinden en dan splitsen indien nodig is de uitdaging deze week.

Je manifesteert deze week snel, je trekt deze week weer nieuwe dingen aan. Maar je bent op je hoeden, je gaat niet meer voor de mooie praatjes, op de oude toer verder, ongezonde patronen doe je niet meer!. Je kunt zelf de juiste verbindingen, creaties maken als je maar goed naar je hart, je bron, je basis luistert en blijft luisteren. 

Een liefdevolle droom groet,

Marjan Klop founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Amber
4 maanden geleden

😁