Home » Blog » Droom Energie Week 43

Droom Energie Week 43

Gepubliceerd op 20 oktober 2019 07:00

Het is een week waarin je het ziet, voelt, weet en waarin al je zintuigen worden geprikkeld en geactiveerd. Je ziet de signalen, oplossingen, kansen en mogelijkheden. Alsof je het ineens snapt, je ziet de synchronisatie, de toevalligheden. Je gebeden worden beantwoord en dat zorgt ervoor dat je in een nieuwe energie terecht komt. Voorheen was je bewust van het feit maar het was nog niet doorgedrongen en/je kon het nog niet plaatsen en/of nog niet de juiste tijd.    

Het is een prachtige transformatie, het lot, dat wat zo had moeten zijn- alleemaal omdat je zintuigen, ogen, hart, oren open staan voor de stilte, signalen en toevalligheden. 

De uitdaging zit hem dan ook in het blijven zien, horen, voelen, ervaren en natuurlijk weten. Als je bid voor een antwoord, verwacht dan niet dat de oplossing direct voor je uitgestippeld en opgelost is. Maar dat je het gewoon weg gedurende de week ziet, voelt, ervaart enzovoorts.

Leer vertrouwen op de toevalligheden. Je vind deze week de rijkdom in het verbinden met het universum en/of dat waarmee je een synchroniseert en/of verbonden voelt. Manifesteren, mediteren, visualiseren, dagdromen, dromen, visioenen zijn heel belangrijk en vooral het bewustwording van het feit dat. Open je zintuigen en ervaar!.  

Een liefdevolle droom groet,

Marjan Klop founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne van dijk
3 maanden geleden

Bedankt 🤗 het word dus een mooie week. Ik ben er erg aan toe. De afgelopen weken waren niet gemakkelijk 😔

Maureen
3 maanden geleden

Love this ❤️😘🤗