Home » Blog » Droom Energie Week 44

Droom Energie Week 44

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 07:00

Enthousiasme is de volgende stap die je zet richting een nieuw leven, bekijk het door de ogen van een kind, zie de onschuld, sta open voor een compleet nieuwe situatie, nieuwe wereld. Deze week kun je het risico, nemen; je kunt ook tijd nemen om alles van een afstandje te bekijken. Het is tijd dat je vertrouwen hebt in je keuzes, je nieuwe stappen zijn diep verbonden met je intuïtie en vooral met zelfliefde.  

 

De signalen die je ziet zijn er niet voor niets. De puzzelstukjes zijn vorige week op zijn plek gevallen en nu ga je een stapje verder.
Als alternatief kan het deze week zijn dat je nog de laatste hand legt aan dat wat je wilt, het zien van de signalen en/of het in elkaar leggen van de levenspuzzel, maak je niet druk; je komt er wel. Het is geen wedstrijd of tijdsgebonden- je mag er je hele leven overdoen. Je levensschip vaart uit, stap je op of wacht je nog even af?.. Het is deze week allemaal goed ongeacht wat je kiest.  

Weet dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Zelfliefde, speelsheid, onschuld en het volgen van je hart zijn eerste stappen naar het met vertrouwen uitvaren, de oceaan oversteken met de golven meevaren richting het onbekende. 

Je begint als het ware opnieuw, zonder angst ga je verder wetend dat dit het juiste is. Blijf je verbinden met je, speelsheid, zelfliefde, je vrolijke energie en intuïtie, je bron, je basis.   

Blijf letten op de signalen en ga stapje voor stapje ga niet voor de grote sprongen maar voor de eenvoudige kleine dingen. Vraag om hulp als je twijfels hebt, bid, mediteer, visualiseer, dagdroom en luister naar je gevoel. Laat nieuwe avonturen binnen en weet je begeleid wordt terwijl je de nieuwe onschuldige speelse wereld ontdekt.     

Een liefdevolle droom groet,

Marjan Klop founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Simone Beck
3 maanden geleden

Bedankt ik kan dit helemaal plaatsen ❤️😘