Home » Blog » Droom Energie Week 46

Droom Energie Week 46

Gepubliceerd op 10 november 2019 07:00

Je hebt alle tijd van de wereld, het geeft niets dat je op dit moment je diepste verlangens nog niet hebt aangetrokken. Het geeft niets dat je je tijd er voor neemt. Het geeft niets dat je nog niet weet wat je wilt, waar je naar toe kunt gaan enzovoorts. 

Tijd is een relatief begrip dat je als mens bezig houd. Normen en waarde of verplichte dingen ( Je moet dit hebben anders hoor je er niet bij) zijn verbonden aan tijdsdruk. Maar lieve schat weet dat alles wat je op dit moment in je leven hebt meer dan voldoende is!.  

Je bent op het juiste moment op de juiste plek. Maak je geen zorgen over tijd, geen zorgen dat je ooit dat zult behalen wat je wilt, verdient, je dromen uit zullen komen. 

Daarnaast vragen we je deze week om niet te streng voor jezelf te zijn. Je bent perfect zoals je bent, de situatie is perfect zoals het is. Kijk om je heen en zien de zon, zie de prachtige dingen die je wel hebt.

Zie de overvloed, rijkdom in het leven. Laat oude ervaringen genezen en verzorg jezelf deze week door tijd te nemen voor de bewustwording van het feit dat alles perfect is zoals het moet zijn.   

Kijk deze week niet naar wat andere en het perfecte leven hebben. Je weet heel goed wat echt is en wat niet. Lieve schat je hebt als het ware een soort in gebouwde radar dat je precies vertelt wie, wat te geloven en wat niet haalbaar en realistisch is.  

Maar weet één ding je bent perfect zoals je bent, je bent op de juiste plek en het juiste moment maak je er geen zorgen over alles komt goed.   

Een liefdevolle droom groet

Marjan Klop founder en blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.