Home » Blog » Droom Energie Week 47

Droom Energie Week 47

Gepubliceerd op 17 november 2019 07:00

Deze week word je uitgedaagd om het eens vanuit een andere visie te bekijken. Arm en rijk, gezond, ongezond, zwart, wit, goed, kwaad, onzeker, zekerheid, succes, falen, liefde, singel enzovoorts bestaat namelijk niet op de manier waarop je tot nu toe hebt ervaren.     

De tegenovergestelde staan dieper in verbinding met elkaar dan je verwacht. Dit geld ook voor eigenschappen, relaties en het aantrekken van dat wat je harte wens is. De situatie waarin je zit is perfect zoals het is, wie weet kom je iemand of iets tegen wat totaal het tegenovergestelde is van dat wat je wilt, verwacht, had gehoopt. "Ze hebben elkaar nodig" 

Deze week is een uitdaging om hier doorheen te kijken om te leren van het tegenovergestelde of dat wat je niet had verwacht, gewenst, gedroomd. Neem dus de tijd om het te zien, vraag jezelf eens af waarom gebeurt dit in mijn leven, welke les mag ik hieruit leren?...  Welke signalen zie ik ongeacht waar ze vandaan komen en/of wie of wat ze komt brengen!.    

    

Vermoeidheid komt en gaat als je er maar aandacht aan schenkt dus een stapje terug doet en het omarmt. Succes komt als je goed voor jezelf zorgt een pauze in last en niet te hard je best doet om succesvol te zijn (don't push it). Het aantrekken van die perfecte baan komt niet als je in je huidige baan baalt en een ongezonde energie neerzet.    

   

Het zien en ervaren, leren van de tegenovergestelde brengen je kracht en de juiste energie. Vergeef jezelf voor oude fouten, vergane dingen, vergeef jezelf voor de situatie waarin je nu zit. Laat het los en laat het gewoon stromen, je komt er wel. 

Een liefdevolle droom groet,

Marjan Klop founder en Blogger


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.