Home » Blog » Droom Info » De invloed van Leylijnen op je dromen

De invloed van Leylijnen op je dromen

Gepubliceerd op 27 juni 2019 om 21:32

Overal op de prachtige aarde lopen energetische lijnen ook wel leylijnen genoemd. De leylijnen zorgen voor energie stroming die vanuit alle elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht worden ondersteund. Het stroomt als het ware over de gele aarde heen, alleen stroomt dit via lijnen binnen en blijft doorstromen.

 

De prachtige leylijnen en kracht plaatsen hebben heel veel invloed op je charka's, je ziel, je lichaam en je dromen, visioenen. 

 

Op deze lijnen ontstaan verschillende soorten energie, werking en straling. Raken deze lijnen elkaar dan ontstaat er een krachtplek. Je kunt denken aan de 3 grote Piramides in Egypte, Stonehenge, Machu Picchu en Glastonbury.  

 

De leylijnen zorgen voor je lichamelijk verbinding met de energetische wereld om je heen; het zorgt ervoor dat je op de aarde staat, dat je chakra's stromen, dat je mens bent en dat je verbonden bent met alles en iedereen ( inclusief je gidsen, tweelingziel, zielsgroep, gelijkgestemde, karma, je vorig leven, je volgend leven enzovoorts).

 

SLAAP IS DE BESTE MEDITATIE DIE JE KUNT KRIJGEN * Dalai Lama 

 

Slaap, woon, leef, werk enzovoorts je op een leylijn of krachtplek dan heeft dit spiritueel en vooral energetische invloed op je dromen, visioenen, meditaties, dagdromen, visualisaties en manifestaties. De trilling op een leylijn is heel actief en heeft extra effect op dat wat jij droomt, visioent enzovoorts. Op en rond leylijnen en krachtplekken kom je gemakkelijker in contact met je helpers, engelen, goden en natuurwezen, rijken of de galaxy en/of dat waarin jij gelooft en waarmee je een verbinding hebt. 

 

Ook in Europa hebben we leylijnen lopen, alleen zijn deze minder bekend op Stonehenge na dan - Maar ze zijn er echt en ze zijn zeer actief, sterk en krachtig.

 

Het kan ervoor zorgen dat je spiritueel meer open staat voor, maar ook dat je verbinding met de droom, dagdromen en visioenwereld veel groter is dan als je niet in de buurt van een leylijn bent. Hoe sterker de leylijn is hoe krachtiger de energie eruit stroomt en hoe meer jij als dromer, visioener het op pakt en er mee aan de slag kunt gaan.  

   

Je kunt dus op de leylijnen zuivere boodschappen, inzichten of healing ontvangen. Elke Leylijn  en/of krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde. Het heeft daarmee een specifieke doel voor de evolutie van de mens en natuur. Via de krachtplaatsen zijn spiralende energetische vortexen waarneembaar en zorgen ervoor dat de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner wordt en is. Het kan dus goed zijn dat je huis, je slaapkamer, je meditatie ruimte, je werkplaats, kantoor op een leylijn staat en/of zelfs op een nog niet ontdekte kracht plek. Je dromen, visioenen, meditaties, visualisaties, manifestaties enzovoorts zijn krachtiger, intensiever en bewuster dan waar dan ook!. 

Dus om de vraag te beantwoorden waarom droom, visioen, mediteer,  dagdroom, visualiseer, manifesteer enzovoorts ik op de ene plek beter dan op de andere plek dan kan dit heel goed komen door de leylijnen en krachtplekken. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere redenen te bekenken maar deze laat ik in dit blogbericht buiten beschouwing 

Het is natuurlijk ook zo dat wanneer de energie van een leylijn te sterk is dat je negatieve ervaring kunt ervaren. 

Hoe meer je jezelf verbind met je ziel, je hart, je basis, je chakra, de 5de en/of hogere dimensies hoe fijner het stroomt en hoe meer je leert, ontvangt en persoonlijke groei kunt verwachten. Je kunt jezelf afsluiten voor energie, maar de leylijnen lopen er en daar kun je niet omheen, ze behoren tot de krachtigste verbinding die er is op deze aarde. Voor overgevoelige mensen kan het een uitdaging zijn, leer jezelf op een goede manier verbinding met leylijnen en kracht plekken. "laat je gidsen, helpers, goden, engelen en of daar waarmee je in verbinding staat helpen".     

Een liefdevolle droom groet,

Marjan Klop founder en Blogger 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Stan
een jaar geleden

Wat een geweldige informatie en kennis 🤗👍⭐️