Home » Blog » Droom Info » Om de kromming van de stroom

Om de kromming van de stroom

Gepubliceerd op 28 februari 2018 om 13:13

Wat maakt stromend leven zo mooi, je weet nooit wat je tegen komt, wat je ontmoet, wat je vindt en wat je ervoor moet doen. Wat er na de eerste bocht te vinden is onbekend en nog onzeker maar een ding is zeker ik laat los en weet dat ik altijd op de juiste plek terecht kom.

Om de kromming van de stroom kan het water nog harder stromen, me nog verder weg brengen, stilzetten of zelfs me confronteren mag gevoelens en emoties.

Laat ik ze toe of wacht ik af?.

 
Ik weet het zeker de stroming is veiliger dan je denkt, de stroming kan onverwachts zijn; maar het brengt me daar waar ik hoor te zijn: en juist dat geeft me het gevoel van innerlijke warmte, tevredenheid.

Durf je volledig en voluit te leven.?.

Ik ga in ieder geval de uitdaging aan, Ik stap in de boot niet wetende waar de stroming me gaat brengen. Ik vertrouw volledig op het universum, mijn intuïtie dat me nog nooit in de steek heeft gelaten. Afgelopen tijd leerde ik iets prachtigs, in mijn familie is slaapapneu een heel groot erfelijk probleem. 

Voor diegene die niet weten wat slaapapneu is even een korte uitleg; slaapapneu is een aandoening die ervoor zorgt dat als je slaapt je adem stokt, gevolg hiervan is dat je dus heel veel keer in de nacht wakker wordt, moet happen naar adem, met alle gevolgen van dien…. Overdag extreem moe, concentratieproblemen. Slaapapneu is een serieuze en gevaarlijk aandoening. 

Nu las ik een tijd geleden boek waarin de spirituele verklaring stond van de aandoening slaapapneu - (kort omschreven) te strak in het harnas zitten, binnen de lijntjes lopen- aanpassen en steeds weer jezelf schikken "je ontneemt jezelf van adem”….

Eh ja daar gaat een deel van mijn familie karma over; dit stukje komt bij ons allemaal terug de gehele familie zit vast in het harnas, kleurt tussen de lijntjes en durft niet of nauwelijks iets heel spannends te ondernemen. Als ze het wel doen dan is het puur omdat het zo moet of omdat het niet anders kan.

Mijn ouders leerde me altijd doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en er zullen vast veel mensen zijn die deze uitspraak ook herkennen. Het maakt niet uit of je deze uitspraak ambieert of dat je deze uitspraak bij je neer hebt gelegd voor mij was het even een moment van 1+1=2. 

 

Wat een bewustwording mag ik hier meemaken....... Ik ben namelijk van nature wel zo, ik durf wel; ik wil wel, maar sleep onbewust mijn familiekarma met me mee. En het kwam vaak voor dat bij elke stap die ik zetten dat dit direct werd afgedaan als zou je dat wel doen, misschien moet je eerst even afwachten etc.

Mijn inzicht nu is dat mijn aardse familie niet stroomt, ze gaan er niet vanuit dat de kromming van de stroom je mee voert naar meer kansen, mogelijkheden die je niet had verwacht. Dat geeft niet maar dat is niet mijn pad, ik wil voluit leven - stromen - genieten en het onverwachte aantrekken ongeacht wat de uitkomst is. 

 

Ik leef nu voluit, geniet van het leven, stroom mee, stap in de boot en weet gewoon weg dat het allemaal goed komt. 

Soms vind je aardse familie karma pas later in je leven uit; misschien zie je nu de verbinding tussen de elementen of situatie niet maar ineens vallen de puzzelstukjes op zijn plek.

Onderzoek je familie karma want dat kan er (onbedoeld) voor zorgen dat jezelf niet mee kunt stromen met het prachtige element water, dat je levensbeekje, je persoonlijke rivier of zee niet met je mee stroomt maar tegen jezelf in. Hoe hard je ook roeit of zwemt je moet eerst uitvinden hoe het komt! 

 


Ik leef nu voluit, geniet van het leven, stroom mee, stap in de boot en weet gewoon weg dat het allemaal goed komt.
Soms vind je aardse familie karma pas later in je leven uit; misschien zie je nu de verbinding tussen de elementen of situatie niet maar ineens vallen de puzzelstukjes op zijn plek.
Onderzoek je familie karma want dat kan er (onbedoeld) voor zorgen dat jezelf niet mee kunt stromen met het prachtige element water, dat je levensbeekje, je persoonlijke rivier of zee niet met je mee stroomt maar tegen jezelf in. Hoe hard je ook roeit of zwemt je moet eerst uitvinden hoe het komt!

Ik beschrijf het woord Aardse Familie omdat wij prachtige zielen een familie hebben waarin we geboren zijn om bepaalde dingen te leren, te ervaren en/of dus familie karma op te lossen etc..... Er zijn nog genoeg andere redenen hoor, maar die mag jezelf invullen en/of op persoonlijk vlak ervaren. We hebben daarnaast ook een zielen familie (zielen uit dezelfde zielengroep) deze komen in je leven op dezelfde energieniveau of komen in je leven als gelijkgestemde. Ze kunnen heel kort komen, ze kunnen je hele leven blijven en ze kunnen weer gaan. Maar ze komen je altijd iets brengen op dezelfde spirituele toonlader. 

Laat je eigen energiestromen door te geloven in dat je belangrijk bent, dat je ertoe doet en dat het niet uitmaakt wat een ander ervan vind- als jij het ambieert waarom zou je het niet doen. Spring in de boot en vertrouw volledig op de kromming van de stroom het brengt je verder dan je dacht. Probeer het water niet te beheren, tegen te werken; verwacht een wonder als je loslaat en weet dat het goed komt. De nieuwe onverwachte dingen in je leven kunnen alleen naar je toekomen als je ook daadwerkelijk vertrouwen hebt dat je echt daaruit komt waar je moet zijn.

Nu ik dus volledig met de stroom mee gaan in mijn leven; komen er ook onverwachte dingen naar me toe; hoe ik mezelf niet meer te veranderen, hoef ik niet meer binnen de vaste lijnen te lopen en doe ik gewoon dat wat er bij me op komt. Het resultaat is dat mijn hele leven is veranderd, dat ik gelijkgestemde aantrek, dat ik mijn slaapapneu symptomen er zeker niet erger op zijn geworden en dat ik volledig in balans ben.

Elke ochtend geniet ik van het leven en verwacht ik een wonder, een nieuwe energie en stroomt alles in mijn leven zonder dat ik het gevoel heb dat ik daar echt iets voor moet doen.

 

IK BEN IN DE BOOT GESPRONGEN EN STROOM NOG DAGELIJKS VERDER, VERDER, VERDER……. OP NAAR EEN SUPER GELUKKIG STROMEND LEVEN.

Stroming komt niet alleen vanuit water, het komt vanuit de lucht, het komt vanuit het element vuur en daardoor kun je het zo gemakkelijk toepassen in je leven. Het enige wat je moet doen is los laten en vertrouwen hebben dat je altijd wordt opgevangen.

 

Visualiseer

Zie jezelf aan de rand van het water staan

in de verte zie je een bootje drijven

Het bootje drijft naar je toe

het ligt vlak voor je stil

Je stap het water in

Klimt met gemak in het bootje 

 Je gaat in het bootje zitten

Het bootje gaat uit zichzelf drijven en jij hebt volledig vertrouwen

Het bootje gaat verder en verder

Je ziet de prachtige natuur aan je voorbij trekken en je geniet

Het bootje gaat niet te snel en niet te langzaam precies zoals jij het wilt

laat je verrassen en geniet van de visualisatie 

 

 

Waar wacht je nog op spring in het diepe en laat je verrassen!...

Een droomgroet

Marjan Klop 

Founder en Blogger 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.