Home » Blog » Droom Tiener » True colors tienerdromen

True colors tienerdromen

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 12:30

Er is niets zo puur en eerlijk als dromen vanuit de bron en dat geld al helemaal voor een tiener. Als tiener droom, visioen, dagdroom, mediteer je enzovoorts puur vanuit je ontdekkende ziel, jezelf. Je ontdekt de stukken die je alleen je onderbewuste weet, herinnerd vanuit je kindertijd, vorig jaar, je vorig leven enzovoorts.

  

Je kunt ook vooral denken aan het indelen van de startpunten, rustpunten en de te ontdekken zielskleuren. Het levenspad dat tot nog compleet vorm krijgt tijdens het dromen, slapen, visioenen, dagdromen, mediteren.     

Als tiener droom je als het ware alle kleuren van de regenboog, je hebt als tiener dingen ontdekt die je leuk vind, je staat op het punt nieuwe dingen te ontdekken en bewust te worden welke kleuren bij je passen en wat niet. 

 

Hoe wil je regenboog in delen en welke manier wil je het script schrijven en dit gebeurt als eerste in de droomwereld van de tiener.  De tieners van nu zijn anders dan de millennium tiener en bekijken het dan ook heel anders- de zielskleuren worden daar en tegen op dezelfde manier ontdekt en vormgegeven in de droomwereld van een tiener.  

Vooral meisjes hebben tijdens hun dromenwereld last van invloed van buitenaf. Je kunt denken aan populair zijn, erbij horen, mijn BFF invloed, vriendjes ex-vriendjes en het vinden van gelijkgestemde en tweelingzielen.

De ruzies, tiener conflicten worden naast in het wakkere bestaan ook tijdens het dromen doorgevochten en/of uitgesproken - de volgende dag op school in werking gezet en/of het beleefd. Het ego krijgt vorm en de controle hebben neemt grote sprongen vooruit in het tienerleven als hij/zij slaapt.

Nog een leuk weetje is dat tieners ook tijdens hun slaap een ander (vernieuwd) beeld gaan vormen over ouders, opvoeders, docenten, verkeerde vrienden enzovoorts. Je kunt ook denken aan verplichtingen en het uitstippelen van dat wat ze wel willen en dat wat ze niet willen. De zielskleuren ontstaan vanuit de bron en basis tijdens de tienerdroom, visioen, dagdroom, meditatie.   


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.