Home » Blog » Droom Volwassen » Overgevoeligheid, Spiritueel en Visioenen

Overgevoeligheid, Spiritueel en Visioenen

Gepubliceerd op 22 november 2017 om 09:36

Overgevoeligheid, Hooggevoelig, HSP, nieuwetijdskind en een diepe spirituele verbinding gaan hand in hand. Hoe gevoeliger je bent hoe groter de kans is dat je toevalligheden regelmatig ondervind. Hoe dieper je verbonden bent met je ziel, je diepe ik hoe bewuster je het kunt plaatsen en hoe vaker je de signalen ziet.

De kans dat je een visioen of voorspellende droom hebt is groot - omdat je gewoon weg hier voor openstaat en hiervoor op aarde bent gekomen.

Echter hoe gevoeliger je bent, hoe intensiever alles wordt ervaren - hoe moeilijker het is, hoe zwaarder het is en hoe groter de kans is dat je de energie van andere mensen oppakt. 

Buiten je eigen dromen, visioenen is er een redelijke tot grote kans dat je ook de beelden of gevoelens van je collega's, vrienden, kennissen, geliefdes met je meedraagt.  

 

Misschien wordt je midden in de nacht wel wakker van een nachtmerrie en denk je?... was dit wel echt van mijzelf,...... Het komt zo overeen met dat wat mijn beste vriend of vriendin me gisteren vertelde. De kans is dan dus heel erg groot dat in dit geval je overgevoeligheid, je spirituele gave om energie van andere mensen te lezen invloed heeft op jouw dromen en visioenen.

 

Ben je dus bewust dat bij overgevoeligheid,Hooggevoelig, HSP, nieuwetijdskind en andere aanverwante dat het een onderdeel is van je levenstaak en dat; je hier heel erg vaak mee te maken hebt.

  

Wees je dus bewust dat je niet alles hoeft te dragen,... dat niet alles wat je ziet, voelt, ervaart ook echt daadwerkelijk door je gedragen hoeft te worden en/of dat jij diegene bent die "je beste vriend of vriendin moet helpen",.....pas zodra zij om hulp vragen is het aan HSP, Overgevoelig persoon de taak om ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

 

 f83fc95e4ab3fe8cb9e2fef2b0f10fb9-1.jpg

 

Hoe kunt je, jezelf hier beter tegen wapenen of hier een betere weg in vinden?.....

 

Het begint met Bewustwording van het feit dat het zo is!.

Dat je verbonden bent met de planeet aarde en al zijn bewoners

Dat alle mensen om je heen een eigen energie hebben - en dit kan verschillen tussen laag en hoog-.  (Veroordeel niemand op zijn energieniveau, we moeten namelijk allemaal leren en studeren ook jijzelf!) 

Zet jezelf als je op openbare plekken bent in een bol met wit licht en visualiseer dit als een stromende energie om je heen. Een energiebol die je beschermd en helpt, reinigt en ondersteund terwijl je, je dagelijkse verplichtingen hebt etc.

Zorg dat je voldoende rust neemt,... it's me time... op tijd in lassen!.

Neem de tijd om elke dag te aarde- visualiseer jezelf met je blote voeten in de aarde en laat dan alles wat niet van jezelf is weg stromen de aarde in!.  

Grenzen aangeven en ongezonde relaties een halt toe roepen!

Weet wat je dromen, wensen, gevoelens zijn en wat niet bij je hoort! - zoek dus uit wat je eigen energie is en wat niet!.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie Habibuw
2 jaar geleden

Komen visioenen altijd uit?

Marjan Dromen-Visioenen
2 jaar geleden

Beste Jannie,

Visioenen komen niet altijd uit, het is afhankelijk van heel veel factoren.
Eén van de factoren is de invloed van buitenaf, en de invloed van de bewustwording van het feit dat er iets je aandacht nodig heeft. Dan kun je denken aan…… Doorgaan op de ingeslagen weg en/of het maken van nieuwe keuzes etc.
Een visioen kan daardoor ook veranderen van uitkomst of aanpassen naar mate de tijd verstrijkt. De visioen ontwikkeling is ook afhankelijk van de diepgang van het visioen; bepaalde dingen kun je nu eenmaal niet tegenhouden in het leven en bepaalde dingen zijn niet te veranderen of onder control te houden.


Met vriendelijke groet,

Marjan Klop
Dromen en Visioenen