Home » Blog » Droom Volwassen » Supermaan Invloed op je dromen en visioenen

Supermaan Invloed op je dromen en visioenen

Gepubliceerd op 29 november 2017 09:41

Open je ogen en ervaar de geweldige magische energie van de Supermaan van zondag 03-12-2017. Het is de laatste Vollemaan van 2017, in combinatie met de eerste Supermaan energie van het jaar - De invloed en de schoonheid van deze supermaan kun je niet vergelijken met die van 2016- dat wil niet zeggen dat je als bewuste dromen, HSPer, Gevoelig mens hier niets van merkt of hiermee aan de slag kunt gaan!...

Iedere maand is er een volle maan. Deze maand is het niet zomaar een volle maan, maar ook een supermaan en dat in de laatste maand van het jaar. Een supermaan treedt op wanneer de maan dichter bij de aarde is dan in de andere maanden.

 

Een supermaan treedt op wanneer de maan dichter bij de aarde is dan in de andere maanden. Op die momenten kan een volle maan 14 procent groter lijken in de lucht en 30 procent helderder zijn in onze ogen dan bij minimale grootte en helderheid. De visuele impact is prachtig en niet te vergeten spirituele impact is uniek om te mogen ervaren!

 

De Supermaan staat in het teken van Schorpioen, Waterman, Tweeling- AquariustijdperkDe supermaan van Schorpioen, Waterman geeft een mysterieus en emotionele energie aan voor alle bewoners op deze planeet en natuurlijk voor diegene die in het teken Schorpioen en Waterman geboren zijn. Het heeft een dubbel spiritueel effect als je ook met deze tekens verbonden bent en/of je ascendant hierin hebt. Je wordt uitgedaagd om intens te voelen, diepzinnigheid, je ervaart een krachtige uitwerking op alles wat je doet; maar de krachtige karkatereigenschappen komen naar boven.

Het kan zijn dat je de controle ervaart vanuit je omgeving of dat jezelf graag de controle op je neemt de komende dagen. Let goed op je diepe emoties en gevoelens want deze willen iets afronden en los laten- maar ook aan de oppervlakte komen; dat wat verborgen was komt echt aan bod. De verborgen talenten, drijfveren kunnen niet meer verstopt worden - je moet jezelf echt uiten en/of dit op een zachtaardige manier gaat of op een harde manier ligt puur aan jezelf of je levenslessen.

De diepgaande emoties kun je maar moeilijk uiten, maar je wordt door jezelf als het ware gedwongen om dit toch te gaan doen - de defensie muur kan worden afgebroken. Ook de oude wonden, kwetsuren, worden nu blootgelegd en hoe je ga je hiermee om?.....; zie je het als een uitdaging of als een last!..... Dat wat je nu afsluit hoef je in 2018 niet meer te dragen je rond een cyclus af. De dood en wedergeboorten komen aanbod; het nieuwe kun je eigenlijk al aanraken- je ziet het achter de horizon verschijnen, je moet alleen nog heel even geduld hebben tot het juiste en perfecte moment.

Het nieuwe is nog niet tot je beschikking, maar de situatie is wel rond; het jaar is klaar, je bent er klaar voor om nieuwe stappen te zetten...... maar oogsten doe je niet en/of nog niet!. Je bereid je voor op een periode van rust en alles in je leven toepassen, alle neuzen dezelfde kant op.

De invloed van de supermaan is ook te merken op je seksualiteit, drang, macht en de negatieve energie; de onderwereld en de innerlijke demonen. Je onderzoekt jezelf helemaal en wilt alles doorgronden - waar komen mijn driften vandaan en hoe kan ik dit in mijn leven toepassen. De onderste steen van je karakter komt naar boven - ook moet je denken aan je levensdoel, en het aantrekken van gelijkgestemde en je tweelingziel.

Het kan ook tot een confrontatie komen met je leidinggevende, autoriteit, machtsmisbruik de vraag is welke rol speel jezelf en/of welke rol heb je in het verleden hierin gespeelt. Je reflecteert en je onderzoekt de duistere kanten van het leven, van jezelf, je negatieve eigenschappen v/s je positieve punten waardoor je grote sprongen vooruit kunt maken. Innerlijke groei en ontwikkeling, emoties en loslaten zijn de punten waarmee je, jezelf kunt uitdagen de komende Supermaan in Schorpioen - Aquarius tijdperk.

 

fb7b449198610919612df8797676eeb0-2.jpg

 

Volle Maan in Tweelingen

De Maan staat daarnaast ook nog in Tweelingen en Tweelingenenergie brengt ons leergierigheid, levendigheid, jeugdigheid en dualiteit.  Communiceren en organiseren en het aangaan van contacten. Je kunt de ervaring hebben dat er snel wordt geroddeld, leugens ervaren of jezelf onrustig voelen, je loopt tegen de negatieve kant op. De vraag is ben jijzelf diegene die volledig vrijuit gaat of heb je ook een aandeel?....

 

De Boogschutter staat in zon, dus dat heeft ook weer zijn invloed  

En ga je opzoek naar de eerlijkheid en zoek je meer diepgang, je zoekt de onderste steen van het verhaal, de gedachte etc. Ondernemen en reizen kunnen zomaar op je programma verschijnen, met daarnaast de behoefte om te studeren en te leren op persoonlijk gebied ( zielslessen). 

 

 

Tijdens je slaap, visioenen, dagdromen, visualisaties kun je vele de bovenstaande ervaringen hebben - nachtmerries en herinneringen aan vorige levens, de innerlijke demomen, de spirituele verbinding en groei etc...

 

Daarnaast is er ook een grote kans dat je last hebt van slapenloosheid, emoties die je niet lijkt te kunnen stoppen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, en transformatie van de 3de naar de 5de dimensie. Vermoeidheid, te veel energie hebben zijn de tegenhanger die ook door veel mensen wordt ervaren tijdens een Supermaan. Het is in ieder geval je aan te raden om de Supermaan indien mogelijk te bekijken en te volgen- kijk dus op 2/ 3 /4 December vaak naar buiten- en let op- luister naar je lichaam en laat het alles ervaren zodat je minder last hebt van energie die je niet kunt zien veranderen. 

 

De supermaan valt op 3 December om 16:48 maar de invloed van de maan duurt meestal 3 dagen; met uitzonderingen van overgevoeligheid voor volle manen - dan kun je er zelfs een week last van hebben. Ook dieren reageren op de supermaan, dus let goed op je huisdieren tijdens dit proces. Of je nu gevoelig bent of niet, het is een prachtige natuurverschijnsel waar je van moet genieten!. 

 

#DroomSuperMaan #VisioenSuperMaan #InvloedSupermaan #OvergevoeligheidSupermaan 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Smithe254
2 jaar geleden

I like this weblog so considerably, saved to my bookmarks. eegdfkgakggedbea