Home » Blog » Droom Volwassen » Slaapritueel voor spirituele dromers

Slaapritueel voor spirituele dromers

Gepubliceerd op 8 december 2017 om 13:00

 

Je kent het vast wel; aan het einde van de dag zijn je batterijen helemaal leeg en als je naar bed gaat dan valt het inslaap vallen toch echt tegen. Misschien ben je wel iemand die uren ligt te draaien en /of ga je zo laat mogelijk om dat je toch niet gelijk kunt slapen met alle gevolgen van dien.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand kent die de gehele dag bruist van energie, Dat hij of zij bewust is van het feit dat slapen nog beter is dan meditatie!..........

 

Ik wil je graag vertellen wat ik zelf als ritueel heb ontwikkeld waardoor ik ook bij deze geweldige groep energie hebbers behoor!.

 

"Ik slaap graag, omdat ik mezelf compleet kan openen voor mijn gidsen, helpers, en dat waarmee ik mezelf verbonden voel opdrachten". En daarnaast kom ook nog eens tot rust- mijn hoofd ruimte alles op en geeft alles een plekje in mijn hersenen. Gekscherende weg zeg ik altijd dat ik niet echte slaap - ik leer de spiritueel en hoog-gevoelige lessen vooral als ik slaap.

 

Nu was ik jaren iemand die niet heel veel moeite had met slapen; want zodra ik mijn kussen zag dan sliep ik binnen een paar minuten. Niet omdat ik gemakkelijk sliep maar omdat ik geen energie meer had. Ik nam ook altijd mijn telefoon mee naar mijn slaapkamer; tja je zou maar een telefoontje missen!..

Wat er onbewust gebeurde is dat ik de hele nacht niet alleen de energie van mijn telefoon bij me had maar ook de geluidjes van de binnenkomende berichtjes hoorde. Waardoor ik steeds weer wakker werd tijdens het slapen.

Daarna heb ik een periode gehad dat ik tot laat nog tv keek; waardoor ik de energie van de tv nog in mijn lichaam had zitten. En nog niet gesproken over het feit dat ik regelmatig mijn IPad meenam, om nog snel even sociale media te checken voor het slapen gaan.

 

Wat er gebeurde is dat ik ondanks het slapen de negatieve energie blijf aantrekken- met alle gevolgen van dien...... nachtelijke bezoeken van ongewenste energieën etc. Ik kwam helemaal niet tot rust; doordat ik geen tijd nam voor een avondritueel gebruikte ik veel meer energie dan dat ik bezat. De volgende morgen was ik eigenlijk nog moe van de dag daarvoor en daarvoor en daarvoor. Waardoor ik overgevoelig persoon nooit volledig in mijn pure energie kon staan.

 

Op een gegeven moment was ik vaak moe; en daarom mezelf de vraag stelde waarom mijn energie zo laag is. Het antwoordt kwam via de engelen heel erg direct binnen. Je moet je levensstijl aanpassen en elke dag een avondritueel aannemen die je altijd toepast waardoor je energie versterkt en in balans blijft.

 

Wat ik leerde is dat als je elke dag een vast ritueel hebt “ er rust ontstaat- dat je beter slaapt en dat je spiritueel groei kunt ervaren". Dat als ik een beschermende deken van engelen-energie over me heen trek ik geen last meer heb van ongewenste energie.

Daarnaast kwam balans in mijn leven, mijn energieniveau is gegroeid en elke nacht ervaar ik als een meditatie zoals de engelen me ook vertelde. Vanaf deze dag is mijn leven compleet veranderd en daarom wil ik het graag met je delen.

"Weet dat je gevoelige lichaam behoefte heeft aan voldoende slaap zodat je elke dag vol van energie wakker wordt en dat je dit de gehele dag kunt uitstralen en kunt ervaren". 

Droom slaapritueel tips

 

Gebruik je slaapkamer alleen waar hij/ zij voor bedoeld is, alleen gebruiken om te slapen etc. gebruik je slaapkamer niet als werkkamer, of party plek.

Een slaapkamer met veel energiestromen zorgt voor blokkades- Alles waar een stekker aan zit minimaliseren in de slaapkamer. ( Dit geld ook voor alle apparaten met een losse adapter, oplader etc).

Ruim alles op en onder je bed op!, geen spullen laten slingeren in je kamer- dit verstoort de stroming van de nieuwe energie.

Niet te veel kristallen en edelstenen in je slaapkamer toelaten- kristallen en edelstenen kunnen zorgen voor astraal reizen en actief verbinding met het kristallenveld etc, of te wel je komt niet goed tot rust- je wordt juist heel erg actief.

Zet ruim van te voren de tv en/of apparaten die energie aantrekken uit.

Neem een douche of bad en ontspan... laat het "stromende water je dag reinigen".....

Zet een kop thee voor jezelf en kom tot rust, brand zuiverende wierook of olie naar keuze maar zorg dat je ontspant. Sluit je dag af, laat het oude los en laat het ik ga naar bed gevoel toe.

Ga een half uur voordat je echt wilt gaan slapen; naar je slaapkamer met het rustgevende gevoel dat je hebt gecreëerd.

Lees een boek en/of ga lekker ontspannen op bed liggen.

Vraag dat waarmee je verbonden bent, staat om je te helpen en te beschermen terwijl je slaapt. Zie ze aan je verschijnen die een beschermende energie over je heen trekken alsof het een deken is. Trek je energie deken over je heen en weet dat je nu beschermd bent en dat geen enkele energie van buitenaf je kan bereiken!.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.