Home » Blog » Droom Volwassen » Ochtendritueel voor spirituele dromers

Ochtendritueel voor spirituele dromers

Gepubliceerd op 10 december 2017 om 09:00

Als je s ’ochtends wakker wordt dan heb je misschien wel een standaard ritueel ontwikkeld of misschien doe je elke morgen maar wat. In ieder geval is het net als een spiritueel avondritueel heel erg belangrijk om ook een spiritueel ochtendritueel te hebben.

Omdat je als je op staat als het ware de energie van de dag toelaat in je leven. Als je, jezelf op de juiste manier opent ben je ook in staat om de gehele dag voldoende, de juiste energie aan te trekken.

 

Als je gevoelig bent, spiritueel etc dan wil je toch heel erg graag een goede spirituele verbinding met je gidsen, het universum, spirit. Elke morgen neem ik tijd om mezelf af te stemmen op de energie van het moment- van de dag – af te stemmen op wat het hiernamaals, het universum, spirit etc me te vertellen hebben.

 

Maar het is meer dan dat, het is een ritueel….. en vast patroon dat me rust, ruimte, balans, inzicht en kracht geeft. Als ik deze manier hanteer dan weet ik dat ik de gehele dag stroom, dat ik me goed voel en dat ik de wereld aan kan.

 

En juist dit gevoel en deze ervaring is naar mijn mening cruciaal. “hier draait het om”, het is niets meer en niets minder. Het is niets vaags of iets Uber spiritueels dat ik uitvoer, nee het is gewoon een ritueel dat alleen bij mijn energie past. Het is een gewoonte die ik mezelf heb aangeleerd waardoor ik het beste uit mezelf kan halen.

Leer luisteren naar je lichaam en je eigen energie niveau – leer luisteren naar je verbinding met de engelen, hiernamaals. En het resultaat is verbluffend als mens ben je sterker, krachtiger etc en je groeit ook nog eens spiritueel en je verbinding met de engelen wordt sterker en sterker.

 

Je ziel groeit en ontwikkeld sneller dan je ooit had verwacht. Maar het zit het gewoon in één ding “stop met je huidige ochtend ritueel”, stop met oude patronen …. En leer iets compleet nieuws waarin ruimte voor ontwikkeling zit.

Ik kan je ook niet zeggen hoe jou “perfecte ritueel eruit ziet”, dat kun je alleen zelf… maar het is de bewustwording van het feit dat jezelf de touwtjes van verandering en het beste uit jezelf halen in handen hebt.

 

Ga ontspannen zitten en laat het op je afkomen-…. Laat je helpen met een goed ochtendritueel in elkaar zetten door de engelen en het kost je maar 10 minuten van je ochtend. Het is jezelf heel diepe verbinden en daardoor jezelf vinden en beschermen tegen alles wat je op een dag kunt tegenkomen.

Vraag jezelf eens af wat doe ik echt als ik opsta ?.... en welke van deze vaste rituele zijn gezond. 

 

Even snel voor het ontbijt op je telefoon kijken of er al een email binnen is. Wie weet heeft je vriendin geappt midden in de nacht; dus nog tijdens het broodsmeren antwoorden. Eerst de computer of laptop aanzetten en het liefst nog voor het tanden poetsen. Tijdens het ontbijt Tv kijken, muziek aanzetten etc.

Rennen en vliegen omdat je te lang op bed ben blijven liggen. Geen ontbijt nemen of tijd nemen om voor jezelf te zorgen. …………………………………………………. ……………………………………….

 

 536b07a49c1eababfc65b5cb78e80f54.jpg

 

 

Weet dat alles met een stekker ervoor zorgt dat er negatieve energiestroming kan worden ervaren. En vooral als je deze gebruikt voordat je jezelf hebt afgestemd op je eigen en pure energie dan blokkeer je, je gehele dag. Hoe gevoeliger je bent; hoe belangrijker dat het is dat je, jezelf afstemt op de juiste energie.

Je snapt zelf waarschijnlijk ook wel dat sommige van deze gewoontes niet echt gezond zijn en ervoor zorgen dat je de dag niet verbonden met de engelen begint sterker nog je verbreekt de verbinding.

 

Dus wat moet je doen als je op staat; verbind jezelf met je eigen energie en met de engelen

En pas nadat je aan jezelf hebt gedacht is het tijd om de computer, telefoon etc te gebruiken. Daardoor ervaar je dus de gehele dag zuivere en pure energie van jezelf en van de engelen.

Zie het als volgt als je, elke morgen tijd neemt voor jezelf…. Je als het ware jezelf beloont voor je werkzaamheden, je energie etc. Je betaald jezelf via liefde en genegenheid voor je eigen lichaam. Als je daarna aan andere mensen, werkzaamheden denkt ben je in balans. Waardoor de kans ook veel groter is dat je dat ook de rest van de dag blijft.

Het is een soort beloning een soort dankbaarheid en liefde voor jezelf die heet “Tijd nemen om mezelf te verbinding met mijn energie”.

 

Dus na het opstaan, de tandenpoetsen, douchen etc. Neem ik tijd om rustig te gaan zitten en mezelf te verbinden met de engelen. Vervolgens ga ik een paar korte minuten aan de slag met mijn kleine persoonlijke Altaartje…. En dan pas ik dit aan naar mijn eigen energie en de energie van de engelen, het is de energie die fijn voelt en me de gehele dag beschermd en ondersteund.

Vaak trek ik een orakelkaartje uit een orakelkaartendek en ervaar ik een diep verbindend gevoel van een connectie vanuit mijn kernenergie en pure levensopdracht. Ik ben op dat moment echt bezig met de spirituele verbinding en mijn levensdoel etc.

Pas daarna neem ik tijd om te ontbijten en 5 minuten te mediteren. Waarna ik pas een eerste stap neem richting werken en ik kan hierdoor dubbel genieten van het weggeven van mijn energie en tijd.

 

Mijn dag start daardoor volledig in balans en op de juiste energietoon, zonder blokkades van de dag ervoor en zonder energiestroom die ik niet wil.

Ik snap heel goed dat als je een gezin hebt dit lastig is; en dat als de kinderen aan je deurkloppen je niet kunt zeggen ... mama of papa moet eerst even verbinden met de engelen. Maar probeer in ieder geval de ongezonde energiestroom vanuit "Alles met een stekker"... te verminderen waardoor je energie hoog en puur blijft en vraag aan de engelen of ze je hiermee kunnen helpen.

 

Als je, je ochtend ritueel combineert met je avondritueel dan ervaar je diepe spirituele groei en ontwikkeling op gebieden die je niet had verwacht. Maar het mooiste van allemaal is dat je energieniveau heel erg hoog is dat je daardoor geen of bijna geen last meer hebt van invloeden van buiten af.

 

#Spritueelochtenritueel #spiritueledromers

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.