Home » Blog » Droom Volwassen » Nieuw droom woord "Titanen"

Nieuw droom woord "Titanen"

Gepubliceerd op 7 januari 2018 13:09

Je hebt ze vast wel eens gezien ( of gehoord), in (teken)films of tijdens de geschiedenislessen Titanen. De droom en visioen uitleg van de titanen had ik tot op heden nog niet gepubliceerd op mijn website. Het is een hele leuke verklaring die ik graag met je wil delen, zodat je dit ook gratis tot je beschikking hebt als je droomt over een vorm van titanen of reuzen.

Want we dromen allemaal anders, dus als jij ervaart, voelt dat het een soort titaan of reus is dan kun je deze verklaring voortaan vinden. Er waren in de Griekse tijd 12 titanen 6 mannen en 6 vrouwen die allemaal over een oerkracht beschikte die destructief was voor de goden en mensheid.

 

 Titanen

Als je titanen ziet in je droom of visioen verwijst dit erop dat je de macht hebt om dingen gedaan te krijgen. Wees in controle over je eigen lot, mits dat je hiervoor hard werkt. Dromen over de titanen gaan over het behalve van grote doelen, maar doelen die je niet gemakkelijk aankomen waaien. Daarnaast staan de titanen voor macht, kracht, agressie, woede, verdriet, pijn en destructieve en vernietigende kracht. De vraag echter is komen de titanen je iets positiefs brengen of ervaar je het als negatief. Vergeet niet dat je jezelf altijd projecteert op de titanen; deze eigenschappen heb je nodig en of moeten worden geuit. Jij bent een titaan in de droom of visioen. Het is tijd om verdieping te vinden, de onderliggende boodschap ligt dieper en die wordt nu getoond aan je, open je armen en laat die innerlijke woede, angst, innerlijke kracht de vrije loop en ontmoet je pure en echte ik.

 

Versla je de titanen in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de situatie waarin je het gevoel had alles te zijn verloren weer onder controle hebt. Je hebt het overwonnen en/of je mag je bewust worden van het feit dat je sterker bent dan je denkt. De titanen laten over het algemeen een spoor van vernietigen, duisternis en tegenslag achter. Doordat je het hebt overwonnen kun je nu tijd besteden aan het afsluiten, opnieuw beginnen, wederopbouw en schone lei.

  

 

Leuk aanvullend titanen droom en visioenen weetje!

 

Dromen of visioenen waarin destructieve kracht en macht voorkomen komen vaak voor, het is een weerspiegeling van hoe je in het leven staat; waar je pijnplekken liggen, agressie, woede, angst, verdriet etc en dan maakt het niet uit waar je onderliggende gevoelens vandaan komen. Het gaat daarnaast ook het hebben van (onvoldoende) zelfvertrouwen in welke vorm dan ook. Het staat ook voor het einde en het nieuwe begin. Je kunt namelijk niet overnieuw beginnen in het leven als de chaos niet is opgeruimd, vernietigd en verwerkt.

Dromen of visioenen over de titanen, reuzen komen bij iedereen voor, maar je kunt wel concluderen dat bij overgevoelige mensen, onderdrukte mensen, mensen die door een moeilijke periode gaan, depressie, burn-out er een grotere kans is. Je kunt ook denken aan hsp, spiritueel adhd en aanverwante etc,.... 

 

Heb je ook vaak agressie of destructieve dromen ?....

 

#dromenovertitanen #titanenvisioenen

 

 https://www.dromen-visioenen.nl/dromen/letter-t 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Henk holtkamp
een jaar geleden

Hallo ik had een droom over een reus of titaan ik weet nog dat de titaan in de zee geknield met een knie op de grond dus in het water stond ik ging plat met mijn buik en met mijn handen alleen op het water aanrakend als een hovercraft langs het geknield been van de reus (titaan)il denk zelf geen reus want alleen zijn voet was al zo hoog als een wolken krabbe in mijn droom schrik ik er zo van en was helemaal overrompeld dat ik mij zo snel kan bewegen over het water en de angst van het aanzicht dat zo immens is op dat moment word ik wakker en weet dat ik iets heel intens heb meegemaakt mischien weet u hier een uitleg voor m.v.g henk