Home » Blog » Droom Volwassen » Lieve ik,... brief aan jezelf

Lieve ik,... brief aan jezelf

Gepubliceerd op 14 januari 2018 om 11:00

Halverwege vorig jaar vertelde een goede vriend van me het volgende,….. Ik sluit het jaar altijd af met "een brief aan mezelf ". Hoe bedoel je was mijn onbewuste reactie!... schrijf een brief aan jezelf ?. Ja precies zoals je het zegt. Ik schrijf een brief aan mijn 2017 zelf, vertel mezelf al mijn goede punten, levenslessen, negatieve punten etc....

En natuurlijk wat ik mezelf zou willen meegeven voor 2018. Durf je de Challenge aan te gaan ?.... Een brief schrijven aan jezelf en dan pas aan het einde van het jaar weer lezen!. Ehhh
confrontatie en zo moeilijk; maar wel een bijzondere kans om nog meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke processen.

Vol goede moed ben ik begonnen aan mijn uitdaging; schrijf een brief aan je 2017 zelf en ik moet zeggen het is in eerste instantie lastig, moeilijk en raar.  Daar zit ik dan met pen en papier of kies ik toch voor mijn laptop want ja typen kan ik veel sneller en beter - maar ja echt schrijven heeft veel meer energie en voelt meer als echt aan. Schrijven is een stromende en pure verbinding met de ziel en je onderbewuste.   

Lieve ik,......

Het jaar 2017 is heel erg snel voorbij gegaan, een jaar waarin ik heel veel heb geleerd en jaar waarin ik mijn dromen op spiritueel niveau heb waar gemaakt.............

..............................................

..........................................

............................ 

 

cd19a55c77edded7e41d6426d9104a9b.jpg 

  

Terwijl ik druk aan slag ga met mijn uitdaging, loop ik op onbewust niveau tegen vraagstukken aan - waar ik me in het dagelijkse leven totaal niet bewust van ben.  

Je kunt bijna zeggen dat mijn ego toch echt met me aan de haal gaat. Het is niet de pure liefde zelfliefde die de boventoon voert- maar de diepe verborgen blauwe plek- de angst, twijfel en emoties etc - die even vergeten dat het universum mij altijd ondersteund!

 

Vragen zoals

Wat zou ik er volgend jaar van vinden ?.....

Ik moet niet overdrijven, het niet mooier maken dan het is!

Mezelf niet onderwaarderen of dingen weg laten!....

Ja maar!.....

Wat als ik!....

Zie je wel, dat lukte niet, dat ook niet!...

Ja dat was een succes, maar;.....

Sorry,... 

 

 

Wauw wat is dit lastig zeg "je kijkt als het ware door je eigen blauwe plekken en ego valkuilen heen"... je leert kijken door de pure verdrongen onderliggende ervaringen".... directe verwerking en bewustwording op grote schaal zijn het gevolg. 

Waarna je terug komt in het liefdevolle proces, het universum ondersteund je altijd -luister eens goed naar je intuitie en laat je begeleiden. Je werkt direct aan jezelf en start het jaar 2018 met een beter zieleninzicht van wat er allemaal in je hoofd is omgegaan en omgaat. Bewustwording van het feit dat je blauwe plek, je angsten, innerlijke demonen, verdriet en levensproces zo mooi en uniek is dat het de spiegel van je levensjaar compleet opent.

Hier kan geen simpele coaching opdracht aan tippen; je voelt je bloot, rauw, open en toch zo puur. Wat is het gaaf dat je hiermee aan de slag mag gaan. Voor je het weet ben je jezelf aan het spiegelen, je kijkt in de ogen van je ziel en ziet de diepte en pure zielslessen. Je leert in een korte tijd veel van jezelf, de schoonheid en de minder goed aspecten van jezelf. 

 

Dus lieve ik;...... dankjewel voor de prachtig inzichten en bewustwordingen van het feit dat mijn gedachte een onderdeel zijn van mijn succes of falen in het leven.

 Snelle healing van het ego gericht denken naar het diepe aanvullende hart gericht denken vanuit liefde in samenwerking met het universum. Laat de nieuwe energie stromen en houd het niet tegen, blokkeer het niet, maar geef je angsten ( het hele jaar rond) aan het universum. Je wordt je hierdoor echt bewuster van de snelheid dat je gedachtes negatief kunnen zijn. Hoe snel je, jezelf veroordeeld of onderwaardeerd en nog veel meer. Maar daarna komt de bewustwording van hoe je hier in 2018 beter mee om kunt gaan hoe je anders in het leven kunt gaan staan;... Wauw wat een proces in een hele korte periode. 

 

 Ik ben heel erg benieuwd hoe ik eind 2018 aankijk tegen mijn lieve ik 2017!,... Durf jij ook deze uitdaging aan te gaan?....

Durf je jezelf open te leggen, puur en eerlijk tegen jezelf aankijken- Je (on)bewuste gedachtegang te transformeren in liefdevol denken over je leven, je omgeving, alles wat je bereikt hebt en wat je wilt bereiken. Durf je weer te stromen en het in samenwerking met het universum te gaan doen. 

 

 

Zeg de volgende zin hardop op als je erachter komt dat je niet stroomt in het leven en/of als je negatief denkt!....

 

 

Ik ben getuige van het feit dat ik niet synchroniseert met mijn kracht, in plaats hiervan kies ik voor liefdevolle vrede!.

 

 

Je voelt de energie afnemen en je hebt tijd om alles weer te laten stromen en vooral positief te zien... De ja maar!.... verdwijnt in Ik ben krachtig, bijzonder, ik mag er zijn, ik kan het!.

De kracht van je ziel spreekt puur, open en eerlijk; je hebt zelf de kracht om je leven in te vullen, je woorden en gedachtes zijn hiervan de sleutel tot verandering. 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.