Home » Blog » Droom Volwassen » Bloedrode Super Blue moon

Bloedrode Super Blue moon

Gepubliceerd op 12 januari 2018 09:38

Eens in de zoveel tijd valt er een tweede volle maan in één kalendermaand en dit jaar mogen we op 31 januari het bijzondere verschijnsel meemaken. De Blue Moon ( Bloedrode Super Blauwe maan) komt dus maar zelden voor; de eerstvolgende keer is pas weer rond de jaarwisseling van 2037.

Het is deze keer drie dubbel bijzonder omdat het ook nog eens een maansverduistering is en een supermaan. We gaan op 31 januari door de schaduw heen richting verlichting - als overgevoelig persoon kun je dit dubbel ervaren en voel je echt de zwarte wolken.

De rode negatieve energie als het ware aan je verschijnen en je daarna weer licht geven terwijl het alles meeneemt wat je tot nu toe nog niet kon los laten.

  De invloed van de tweede volle maan van januari  (Bloedrode Super Blauwe Maan) is een hunkering in ons naar een doorbraak. Dit is van 31 januari om 14:27: dan zal de energie z’n piek bereiken en voel je alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Deze SuperBloedRodeVolleMaan staat in het teken van Leeuw en inspireert ons tot diepgang, actie en ondernemen. We worden dan uitgenodigd om ons te storten in onze passies en dit is een uiterst creatieve fase van ontwikkeling en onderzoeken, jezelf voorbij uitdagen en je grenzen verleggen! 

 

Deze Bloedrode Super Blauwe Maan heeft een bijzondere werking vanuit duisternis - de innerlijke demonen, bloed, de dood en het negatieve etc; trekken we de nieuwe schone en zuivere energie in die ons licht en verlichting gaat brengen. We moeten dus nu nog even door de oude innerlijke demonen heen om straks als een herboren leeuw vol van moed, kracht en ondernemerschap alles aan te gaan wat er maar op je wensen lijstje staat. 

Je dromen en wensen kunnen pas uit gaan komen als de schaduwzijde verdwijnt en plaats maakt voor een nieuwe vorm van licht en inzichten. Als je overgevoelig bent, HSP, nieuwetijdsenergie hebt dan voel je dit drie keer zo hard en dan hangt er als het ware een soort van donkere wolk boven je - dat na dit wonderlijke spektakel als bij wijze van een wonder verdwijnt. 

 

houd de komende dagen dus rekening met kort lontjes - zowel die van jezelf als die van je omgeving, je geliefde, je collega's, je medeweggebruikers etc....... we lopen op dit moment allemaal op onze tenen en hoe gevoeliger je bent hoe meer je aantrekt en doorgeeft. Wees dus geduldig en probeer het door de ogen van liefde, afsluiten, los laten te bekijken. 

 

Vergeet niet om je edelstenen, mineralen etc op te laten in deze prachtige Rode Bloed Super Maan! 

 

Omdat februari geen vollemaan heeft mogen we dit jaar van een wonder spreken en kunnen we in Maart nogmaals genieten van dit wonderbaarlijke verschijnsel. Er komt dus een wonder naar ons toe en de volgende Blauwe Maan valt dan ook op 31 Maart 2018 om 14:37 zet de datum van in je agenda! Dus leg dan ook weer je edelstenen, mineralen klaar om ze op te laden!. 

 

 

Nog een leuk weetje! 

Het is voor het eerst in 150 jaar dat zo’n totale maansverduistering samenvalt met een blauwe maan.

Waarom heet deze maan bloedmaan?.....  Omdat de aarde als het ware tussen de zon en de maan schuift krijgt dit een rode gloed, waarna de aarde compleet verduisterd en uiteindelijk weer zichtbaar wordt.     

 

eclipse-wallpaper-web-1.jpg

 

 

Overgevoeligheid en de droomwereld 

Tijdens je slaap, visioenen, dagdromen, visualisaties kun nu extra last hebben van de bovenstaande ervaringen maar ook, nachtmerries en herinneringen aan vorige levens, de innerlijke demonen, de spirituele verbinding en groei etc...

 

Daarnaast is er ook een grote kans dat je last hebt van slapenloosheid, emoties die je niet lijkt te kunnen stoppen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, en transformatie van de 3de naar de 5de dimensie. Vermoeidheid, te veel energie hebben zijn de tegenhanger die ook door veel mensen wordt ervaren tijdens een BlauweSuperbloedMaan. Het is in ieder geval je aan te raden om de BlauweSuper BloedMaan indien mogelijk te bekijken en te volgen- kijk dus op 29/30/31 Januari  en 1 Maart vaak naar buiten- en let op- luister naar je lichaam en laat het alles ervaren zodat je minder last hebt van energie die je niet kunt zien veranderen. 

 

De supermaan valt op 31 Januari om 14:27 maar de invloed van de maan duurt meestal 3 dagen; met uitzonderingen van overgevoeligheid voor de standen van de maan - dan kun je er zelfs een week of langer last van hebben. Ook dieren reageren op de BlauweSuperRodeBloedMaan, dus let goed op je huisdieren tijdens dit proces. Of je nu gevoelig bent of niet, het is een prachtige natuurverschijnsel waar je van moet genieten!. 

  

   

Droomuitleg van het woord maan, blauwe maan, vollemaan, nieuwemaan

Als je de maan ziet in je droom of visioen vertelt het je over verborgen of mysterieuze kanten van het leven of zelfs de andere kant van je karakter. De maan staat voor de vrouwelijke aspecten van jezelf, van je karakter en van je persoonlijkheid. Een andere uitleg is dat de maan de cyclus van het leven, je lichaam vertegenwoordigt, maar ook de cyclus van je dromen, wensen en mogelijkheden, einde en wedergeboorte.

Dromen en visioenen over een volle maan vertellen je over transformatie en veranderingen in het leven dat tot wasdom is gekomen. De cyclus van het leven, en van je lichaam is rond en geeft je nieuwe ideeën, maar ook spanningen en verwachtingen voor de toekomst. Een andere uitleg is dat de volle maan staat voor kracht, op zijn sterkst zijn in het leven. Magie en duisternis zullen deel gaan maken van je leven. Een alternatieve uitleg is dat de volle maan staat voor geboorte van een kind die gevoelig is voor de cyclussen van het leven op aarde.

De nieuwe maan in een droom of visioen vertelt je over een nieuwe start in het leven en nieuwe projecten die een kans krijgen. De nieuwe maan staat ook voor de sleutel van succes, kracht en overwinning. Een andere uitleg is dat de nieuwe maan ook staat voor bewustwording, maar ook spirituele bewustwording.

 

De blauwe maan is een volle maan die twee keer in dezelfde maand voorkomt en daardoor zeldzaam is. Als je deze ziet in je droom of visioen dan vertelt het je over de kracht, magie, het onverwachte, maar ook je krachten kwijtraken en een geliefde verliezen behoort ook tot een uitleg, de cyclus van het menselijk lichaam, en ook wel extra geluk in geld of liefde, inzichten en mogelijkheden.

Dromen of visioenen over een maansverduistering vertellen je dat er onbalans is tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en dat juist je vrouwelijke energie overschaduwd wordt. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment niet in goede gezondheid verkeert of dat er iemand in je directe omgeving problemen ervaart.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.