Home » Blog » Droom Volwassen » Droom Cloud

Droom Cloud

Gepubliceerd op 20 augustus 2019 07:00

We willen tegenwoordig alles snel, sneller hebben, het moet tastbaar zijn en wel nu. Gisteren was eigenlijk al te laat maar wat als ik je vertel dat dromen, visioenen, meditaties, visualisaties net als een computer zijn. 

Soms zit de harde schijf gewoon vol met rotzooi zoals visioen herinnering spam en onnodige droomfoto's, visualisatiefilms enzovoorts. De opgelopen vertraging is een verborgen en noodzakelijke zegening. 

Je droom cloud zorgt ervoor dat je de dromen, visioenen, visualisaties kunt opschonen, opruimen, herzien, opnieuw kunt bekijken wanneer je dat wilt. Het is niet weg, het is nog steeds beschikbaar maar je hoeft het niet te dragen en dagelijks bij je te hebben.    

   

Vertraag vandaag nog je droom computer voordat je crasht. Maak het schoon, ruim het op en laat het overbodige los zodat het niet meer actief aanwezig is tijdens je dromen, visioenen, meditaties en visualisaties. Sla het op en geef het over aan je persoonlijke droom cloud wetend dat je er altijd bij kunt als het echt nodig is. 

 

Natuurlijk zijn er ook veel dingen belangrijk dat je het direct bij je wilt houden. Je hoeft niet alles in de cloud op te slaan, maar kun je gewoon op je harde schijf zetten en gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Als je slaapt verwerk je dagelijkse leven, dat wat belangrijk is geef je een plekje in je hersenen, je organiseert het als je slaapt.

 

Maar dat wil niet zeggen dat je dromen, visioenen, visualisaties niet te veel kunnen worden om ooit nog te verklaren, inzichtelijk te maken en/of puzzelstukjes in elkaar te leggen. Er zijn ook dingen die op dit moment niet belangrijk zijn; pas over een langere tijd of misschien zelfs nooit terugkeren en/of belangrijk zijn in je droomleven. Natuurlijk zijn er ook dingen die je misschien al wel verwekt, verklaart en/of inzichtelijk hebt gemaakt deze kunnen los gelaten worden - dat bepaal jezelf. 

    

 Het is heel erg belangrijk dat je ook je dromen, visioenen, meditaties en visualisaties opruimt.

Het zorgt voor ruimte van nieuwe kennis, wijsheid, nieuwe dromen. 

Verminderd stress, burn-out klachten.

Het brengt nieuwe energie en lost oude karma op.

 Je hoeft het niet meer te dragen.

Beter slapen, visioenen, mediteren, visualiseren en manifesteren.  

Verminderd lichamelijk klachten zoals hoofdpijn, buikpijn enzovoorts doordat de druk eraf is. 

Vernieuwde verbinding met je ziel, je bron, je basis en/of waarmee je in verbinding staat.

  

De droom cloud oefening 

 

 

Stap 1 Terug naar het hier en nu.

Pak je dromen dagboek erbij en/of focus je op je dromen, visioenen, meditaties, visualisaties van de afgelopen tijd. Laat het stromen en breng het terug naar het hier en nu. Sluit je ogen, zorg dat je alleen bent en/of op een plek waar je tot een droomverbindingsrust kunt komen. Begin met goed diep in en uitademen, voel je lichaam tot rust komen. Voel de ontspannenheid over je hele droom lichaam heen stralen. Laat alle droom energie los en blijf goed in en uitademen en laat je ademhaling rustiger verlopen tot het volledige gebalanceerd is.   

   

    

Stap 2 Compassie 

Los laten, overgeven aan de droom cloud heeft alles te maken met je droom zelf. Je wilt de antwoorden, dingen, situaties, verklaringen zoals je ze wilt hebben. Omdat ze voor je gevoel perfect moeten zijn, goed moeten zijn, je wilt nu antwoorden toch?... Kortom je houd vast aan.... Compassie helpt je accepteren dat niet alles verloopt zoals jij wilt, dat niet alles voor jou beschikbaar is op dit moment. Dat niet alles uitgevonden, verklaart, vertaalt moet worden - er zijn ook dingen die gewoon aanwezig zijn ( geweest zijn) zonder dat het iets betekend voor je ziel, je bron enzovoorts. Gun jezelf het beste, door het met compassie los te laten aan de droom cloud zodat het mocht het ooit nodig zijn je ziel, je bron, je basis het altijd beschikbaar heeft. 

 

 

Stap 3 Dankbaarheid

Ben dankbaar voor de droom, visioen, visualisatie, meditatie dat je hebt ontvangen. Wees dankbaar voor alles wat je hebt, informatie, kennis, wijsheid, antwoorden enzovoorts; meer hoef je niet te hebben toch!. Je verschuift de focus op dat wat je wel hebt aan rode draad, duidelijkheid, inzicht en je verplaats dat wat je niet hebt naar onbelangrijk. Weet gewoon dat er dromen, visioenen, meditaties, visualisaties zijn die geen diepere waarde hebben en daarom hoeven ze ook niet bij je te blijven!.  

 

  

Stap 4 Stromend naar de droom cloud 

Adem diep in en uit en voel terwijl je ademt alles weg zakken naar de droom cloud. Je laat nu met elke ademhaling het verleden los en laat het nu stromen richting de droom cloud.

Zeg hardop of zachtjes tegen jezelf. Ik laat mijn dromen, visioenen……………………………… los die niet belangrijk zijn voor mij op dit moment. Ik heb vertrouwen dat op het juiste moment de droomantwoorden weer aan me verschijnen. Ik leef alleen in dit moment, wat ik het nu noem. Waar ik nu volledig in vrede zonder verwachtingen ben. 

Blijf zo lekker nog even zitten, en genieten van het moment; Welterusten nu kun je lekker slapen, lekker door dromen, visioenen naar nieuwe kennis, wijsheid, nieuwe puzzels, antwoorden en inzichten!        

Een liefdevolle droom groet

Marjan Founder en blogger 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.