Home » Blog » Droom Volwassen » Droomboom DNA

Droomboom DNA

Gepubliceerd op 17 september 2019 07:00

Dromen, visioenen, dagdromen doen we allemaal en we doen het al eeuwen. Vanaf het begin van de mensheid verloopt dit proces door in de volgende generatie alsof het droomboom DNA doorstroomt in het volgende lichaam dat verbonden is met de familie (karma).

       

 Generatie na generatie geven we de droomboom door en elke leven krijgen we de kans om dit te verwerken, op te lossen, te ervaren en te gebruiken. Het is niets om bang voor te zijn. 

Het is juist een geweldige bron van oude ervaringen die in je droom verwerkt zit en waarmee je een hele diepe zielsverbinding hebt dat verder gaat dan wat je geestesoog kan zien.

 

Ouders, grootouders, voorouders hebben invloed op je dromen, visioenen, meditaties, dagdromen!. 

 

De manier waarop je voorouders droomde, visioenen, mediteren, dagdromen doe jijzelf het ook; je kunt het zo zien je droomt in de zelfde, kleur, combinaties, geur, emoties, gevoelens en energie als je moeder, oma, overgrootvader enzovoorts. Het komt ook vaak voor dat wanneer je ouders slecht slapen/sliepen dat het ook doorstroomd naar je eigen kinderen die op hun beurt ook weer slechte slapers, dromers kunnen zijn en/of worden "uitzonderingen daargelaten". Als jij jezelf verbind met de droomboom dan kun je een klein stukje van de oude karma oplossen, verwerken enzovoorts zodat je eigen kinderen het niet of minder hoeven te dragen. 

   

Droomboom DNA is een geweldige manier om connectie te maken oude energie, herinneringen, dromen die je in je dagelijkse leven kunt gebruiken - oplossen familie karma-. Ontdek waarom dingen steeds weer herhalen in je leven, terugkerende dromen energie en vastzitten patronen worden zichtbaar als je verbinding met je droomboom DNA.

 

Je kunt via je dromen verbinding maken met je familiegeschiedenis en alles wat eromheen belangrijk is. 

  Het is de blauwdruk van je lichaam, je kunt het ook beschrijven als de wortels van je levensboom. Elke generatie leer je iets nieuws droom je nieuwe dingen en geef je oude dromen, visioenen, karma door aan de volgende generatie.  

 Helemaal onderin je droomlichaam liggen deze schatten verborgen, op het diepste punt van je droomwezen kun jij hierin de verbinding en de geheimen vinden en onthullen.  

Verbind jezelf met je droomboom, ontdek je droom DNA en geef het een plekje, verwerk het enzovoorts.    

 

Tap in op je droomboom oefening  

Stap 1 

Ga makkelijk zitten, ontspannen rechtop. Niet te strak, niet te losjes. Ogen gesloten of net iets geopend. Adem een paar keer diep in en langzaam uit. Hierdoor ontspan je vanzelf dieper. Je aandacht blijft helder en alert.

Richt je aandacht op het natuurlijke ritme van je adem, je hart. Als je merkt dat je bent afgeleid, laat de afleiding los en breng je aandacht terug naar de adem in het hier en nu.

 

 In het begin is mediteren lastig; het ontspannen en je hoofd leeg maken is vaak een hele uitdaging. Begin rustig met 5 minuten en ga daarna stap voor stap verder en je zult zien dat het steeds gemakkelijke gaat. 

 

Stap 2

Blijf goed op je ademhaling letten, je hartritme, blijf in deze ontspannen status terwijl er voor je je droomboom verschijnt. Zie het voor je raak de boom aan, voel de takken die je huid aanraken, ziet de bladeren wapperen. De wortels rijken tot diep in de grond, je ziet ze één voor één aan je verschijnen, ze stralen heel diep door naar je beneden. Elke wortel, tak is verbonden met je familie, geschiedenis en voorouders. Je laat het stromen en je laat het ontwikkelen. Weet dat je ziel het op onderbewust niveau aan het verwerken is, aan je laat zien. Het is instantie raar om je droomboom te zien en je kunt emoties onbekende gevoelens en/of zelfs beelden ervaren wetend dat ze er horen en er mogen zijn. Het is weerspiegeling van droomboom DNA ( je voorouders) dus je hoeft niet bang te zijn maar kijk er liefdevol naar.

   

  

Stap 3

Graaf een beetje dieper, voel via je visualisatie elke aanraking van de boom, de wortels, de grond, de bladeren en de lucht, misschien zie je een vogel verschijnen enzovoorts. Laat het stromen, laat het gaan en ontspan. (Je hoeft niet alles in één keer uit te ontdekken, te ontvangen)…..   Je mag er jaren over doen lieve schat

Met elke aanraking voel je de emoties en gevoelens en laat ze stromen vanuit je gehele lichaam. Zeg als ondersteuning de volgende zin op...   Ik laat ......benoem het....... los en laat het doorstromen, ik geeft het aan......benoem het...... zodat ze het voor me kunnen dragen. 

Elke dag ga je een stapje verder begin de eerste dag met 5 minuten en verhoog het elke dag met een minuut.

 

 

Stap 4

Neem deze status van je droomboom mee naar bed. Ga op bed liggen en ontspan en behoud de droomboom status vast. Laat het allemaal los en herinner je ontspannen staat van dromen die alles laat stromen. Het heel goed mogelijk dat je droom volledig vanuit de wortels, je droomboom, je bron word ervaren. Je bent en leeft vanuit je bron de schrijver van je zielsdromen, het visioenenscript.   

 

  

Stap 5

Slaap zacht en laat alles los, leef vanuit je droomboom, bron, je basis. Het is veilig om te zijn wie je bent, en wie je was... Je verleden ( familiegeschiedenis) hoeft niet vergeten te worden. Het heeft je/jullie gemaakt wie je/jullie vandaag de dag zijn/ bent.

 

Stap 6

Slaap zacht, Slaap is de beste meditatie die er is.... Laat alles helen, opruimen, schoonmaken en genezen terwijl je slaapt.

 

 

Stap 7

Schrijf in je dromendagboek alles op als je wakker word. Een dromen dagboek bijhouden doe je zo!...

De volgende stap is ook gelijk de belangrijkste stap voor het uitpakken van je droomboom. Schrijf het op in een dromen dagboek. Schrijf je eerste gevoel, gedachte op, wat je hebt los gelaten, hoe voel ik me nu enzovoorts. Als je dit elke avond en ochtend doet dan weet je zeker dat je beter kunt los laten en je droomboom kunt verwerken. Vaak zit er een rode draad in, herkenning van een patroon of ervaring, karma, geschiedenis dat zich herhaalt enzovoorts.    

Een liefdevolle droom groet 

Marjan Klop Founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mesea
3 maanden geleden

❤️😘😘

Haidy
2 maanden geleden

Mooi beschreven