Home » Blog » Droom Volwassen » Nieuwe Maan dromen

Nieuwe Maan dromen

Gepubliceerd op 30 september 2019 07:00

Nieuwe maan dromen geven ons de mogelijkheid om naar binnen te keren, het verzorgende karakter en zelfliefde. Je slaapt minder zwaar, lichter en vooral vanuit je vrouwelijke energie die maar al te graag zwanger wil worden van al je wensen, verlangens, dromen en ideeën.  

 

De nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om echt even terug te keren in jezelf en te luisteren naar je lichaam. Met maakt je bewust van je aardse doel, je mens zijn en alles dat aards is, dieren, je vrienden, kennissen, genegenheid en geliefdes. Zie ook De invloed van Leylijnen op je dromen  Bloedrode Super Blue moon  Tune in op je droom cyclus   Afronden van dromenperiode

 

Droom of visioen, dagdromen zijn dan ook anders dan ten tijde van gewone dagen en/of vollemaan. Het is veel dieper verbonden met je vrouwelijke energie en je verzorgende, terugkerende eigenschappen. De opladende energie vanuit je diepste kern en pure basis stroomt vanuit de nieuwe maan naar je toe het enige wat je moet doen is jezelf ermee verbinden. 

 De nieuwe maan staat diep in verbinding met je ziel, je basis, je bron en je intuïtie en vooral je de moeder in jezelf. Je kunt ook denken aan je familiegeschiedenis en je karma, de energie in en om je huis en je hart. 

  

   Slapen tijdens de nieuwe maan kan een uitdaging zijn, hetzelfde geld ook voor mediteren, dromen, visioenen en dagdromen. Affirmaties, manifestaties, visualisaties, zijn een uitdaging tijdens de nieuwe maan omdat je naar binnen wordt getrokken vanuit je bron, je basis en/of hoe je op de aarde staat.  

 

"Even helemaal jezelf met nieuwe maan"

 

Verbind je met jezelf, de planeet, aarde, bomen, water, lucht en dieren en vind de balans tijdens de nieuwe maan. Elke cyclus heeft een specifieke invloed op je mens zijn, je ziel, je lichaam zo ook de nieuwe maan!.

Word verlieft op jezelf en op de situatie waarin je zit, verlieft worden op je leven en je lichaam wordt versterkt tijdens de nieuwe maan het enige wat je hoeft te doen is jezelf om armen. 

Ben je er klaar voor en ontdek de geweldige werking van nieuwe maan dromen en de verbinding met je wortels, je basis, je aardse bestaan en de vruchtbaarheid die hieruit voortkomt. Je ervaart grote stappen vooruit als je jezelf verbind met de nieuwe maan en de geweldige energie die heel aards stroomt.  

 

Je begint 1 dag voor nieuwe maan met jezelf verbinden vanuit je aardse energie en je herhaald dit de dag erna weer (tijdens nieuwe maan) gevolgd door de dag daarna in totaal is je nieuwe maan droom groei 3 dagen te ervaren! 

Nieuwe Maan oefening 

Stap 1 

Ga makkelijk zitten, ontspannen rechtop. Niet te strak, niet te losjes. Ogen gesloten of net iets geopend. Adem een paar keer diep in en langzaam uit. Hierdoor ontspan je vanzelf dieper. Je aandacht blijft helder en alert.

Richt je aandacht op het natuurlijke ritme van je adem, je hart en de nieuwe maan. Als je merkt dat je bent afgeleid, laat de afleiding los en breng je aandacht terug naar de adem in het hier en nu.

   

 

Stap 2 

 Blijf goed op je ademhaling letten, je hartritme, blijf in deze ontspannen status terwijl er voor je aarde, grond verschijnt. Zie het voor je raakt het aan, voel de grond, de aarde door je vingertoppen glippen, voel het je huid aanraken, zet je hand in de grond en laat een afdruk achter. Voel de connectie die je hebt met de aarde en laat jou handafdruk stromen terwijl je een zaadje ziet ontkiemen en groeien als een prachtig plantje!. Kijk er liefdevol naar en laat het groeien en groeien zoals jezelf ook groeit als mens in verbinding met de nieuwe maan. 

 Stap 3

Neem deze status van je aardende status mee naar bed. Ga op bed liggen en ontspan en behoud de verbonden nieuwe maan status vast. Laat het allemaal los en herinner je ontspannen staat van dromen die alles laat stromen. Het heel goed mogelijk dat je nieuwe maan droom volledig vanuit je bron, je basis en vanuit je aardse, liefdevolle leven word ervaren.   

  

 

Stap 4

Slaap zacht en laat alles los, leef vanuit je nieuwe maan aardende bron, je basis. Het is veilig om te zijn wie je bent, en wie je was en waar je naar toe wilt in het leven. Laat het stromen en ontwikkelen terwijl je een pas op de plaats maakt, lief bent voor jezelf en terwijl je slaapt, mediteert, visualiseert enzovoorts. 

 

  

Stap 5

Slaap zacht, Slaap is de beste meditatie die er is.... Laat alles helen, opruimen, genezen liefdevol tot rust komen terwijl je slaapt.

 

   

Stap 6

Schrijf in je dromendagboek alles op als je wakker word. Een dromen dagboek bijhouden doe je zo!...

De volgende stap is ook gelijk de belangrijkste stap voor het verbinden met de nieuwe maan energie. Schrijf het op in een dromen dagboek. Schrijf je eerste gevoel, gedachte op, wat je hebt los gelaten, hoe voel ik me nu enzovoorts. Als je dit elke avond en ochtend doet dan weet je zeker dat je beter kunt los laten en je nieuwe maan droom energie kunt verwerken. Vaak zit er een rode draad in, herkenning van een patroon of ervaring dat zich herhaalt enzovoorts.    

Een liefdevolle droom groet

Marjan Klop Founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.