Home » Blog » Droom Volwassen » Droomwandelaar

Droomwandelaar

Gepubliceerd op 11 november 2019 07:00

Toen ik de titel van dit blog doorkreeg (intuïtief) had ik geen enkel idee waar het naar toe zou gaan, hoe het zou ontwikkelen. Het enige wat ik wist dat de woorden wandelaar en droom duidelijk een boodschap hebben dat ik met je wil delen.

Het leuke is dat (bijna) al mijn blogs zijn ontstaan door een soortgelijk moment als dit. Niet wetend waar het naar toe gaat. Vertrouwend op mijn gevoel schrijf ik - synchroon, vanuit mijn diepste bron en basis. Dat wil niet zeggen dat mijn kennis niet onderbouwd is, of dat ik zomaar wat doe. 

  

Verbinding vinden met je droomwandelaar is niet moeilijk, lastig of ingewikkeld het is namelijk aanwezig in de diepste kern ( ziel) van je wezen. 

 

Nee ik laat alles stromen, ontwikkelen zonder dat ik er in eerste instantie controle op heb. Ik tap in op mijn innerlijke droomwandelaar, verbonden met mijn intuïtie en de droomwereld waarin ik leef. Pas daarna ga ik theorie, kennis, ervaring eraan koppelen om er een geheel van te maken.  

 

Ik ben diep verbonden mijn dromen vanuit de diepste kern van mijn hele wezen, mijn bron en mijn basis. Met één been in de droomdimensies en mijn zielslaagjes en één been op aarde als mens. De droomwandelaar in mijzelf die maar al te graag wil ontdekken, dromen, slapen, mediteren, visualiseren, leren en studeren. Jezelf leren kennen vanuit de droomwandelaars ogen is in één woord fantastisch en gaaf.  

     

Ben jij ook een droomwandelaar?.. 

De droomwandelaar in mezelf opent nieuwe deuren, heeft vertrouwen en weet waar het heen gaat. Door deze diepe droomwandelaar energie lijkt het soms sneller te gaan dan dat ik als in controle zijnde mens kan handelen. Dat maakt me onzeker, twijfelend en geeft me vaak het idee, dat mijn dromen fantasie zijn, niet tastbaar, niet haalbaar of zelfs niet eens bestemd zijn voor dit leven.

Doordat ik me diep verbind met mijn droomwandelaar manifesteer ik in een rap tempo, trek ik dat aan wat mijn diepste verlangens zijn en geniet ik vooral van alles wat ik heb in het leven.       

  

Maar Marjan wat is een droomwandelaar nu eigenlijk?.  

 

Je kunt het zien als de geweldige intuïtieve verlengde status tussen slapen en wakker worden; dat compleet verbonden is met je hart, je bron, je basis, je zielsopdracht en/of waarmee je een verbinding hebt.

In het begin is de droomwandelaar in jezelf alleen de eerst minuten aanwezig als je wakker bent geworden. De eerst minuten na het wakker worden geven dan ook de energie voor de dag weer en stromen via je waakbestaan verder. Door jezelf te verbinden en te oefenen word je droomwandelaar bewustwording ook stukje bij beetje groter. Het stroomt door in je dagelijkse leven via je intuïtie en je levensbron (hart). Doormiddel van oefenen kun je dus de gehele dag diepe verbinding ervaren die vanuit je bron stroomt.      

Droomwandelaar oefening 

   Stap 1  Slapende droomwandelaar energie  ervaren.

Als je wakker word ben je voor je gevoel nog slaapdronken - dit is een stukje droomwandelaar status dat belangrijk is!. Je word net wakker en je blijft liggen, ontspan en houd je hoofd leeg. Als het ware verleng je remslapen, naar liggend mediteren en jezelf verbinden met je intuïtie.

Op dit moment ben je instaat om jezelf vanuit je diepste droombron te verbinden met je pure net wakkere intuïtie. Je intuïtie is op zijn/haar beurt nog niet actief verbonden met de dagelijkse controle, dagelijkse dingen, beperkingen van energie en stroming enzovoorts.  

Deze status houd je dus zo lang mogelijk vast, deze Dromenpad verlichting verbinding krijgt vorm; en gaat langzaam over in rustige actieve droomwandelaar zijn.  

Naarmate je dit oefent, hoe gemakkelijker het gaat, hoe langer je de droomwandelaar status kunt ervaren.    

    Stap 2    Verbinden en doorstromen vanuit jezelf. 

Ga makkelijk zitten op de rand van je bed, ontspannen rechtop. Niet te strak, niet te losjes. Ogen gesloten of net iets geopend. Adem een paar keer diep in en langzaam uit. Hierdoor ontspan je vanzelf dieper. Je aandacht word helderder en alerter.

Richt je aandacht op het natuurlijke ritme van je adem, je hart. Als je merkt dat je woorden, gevoelen, intuïtief wordt ondersteund laat het los, laat het ontwikkelen. Maar houd het niet onder controle breng je aandacht terug naar je ademhaling in het hier en nu. 

 

Stap 3  Aarde en bewustwording  vind plaats. 

Blijf goed op je ademhaling letten, je hartritme, blijf in deze ontspannen droomwandelaar status en laat het stromen. Ga met je aandacht naar beneden en focus op je voeten. Voel hoe je benen je bedrand raken. Voel hoe je voeten contact maken met de grond- voel de vloerbedekking, parket enzovoorts. 

 

 

Stap 4  Bewuste droomwandelaar  stappen. 

Blijf bewust op je ademhaling letten, voel je bron, je basis, je hart, je ziel die zachtjes met een pure droomwandelaar energie door je hele lichaam stroomt. Ga met je aandacht naar je voeten; stel je voor dat er doorzichtige parelmoer wortels uit je voeten groeien. Die wortels verankeren je diep in de aarde en zorgen voor dat je vanuit je bron, je basis droomt handelt mediteert, visualiseert.

 

 

Stap 5  Actieve verbinding   aanraken. 

Vanuit je wortels zie je een prachtige doorzichtige energie omhoog komen die het universum, de hemel, het hogere aanraakt en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Zie het vanuit je kruin doorstromen (chakra) naar boven; Neem deze status mee naar de volgende stap en laat alles stromen wat je mag ontvangen. 

      

 

Stap 6  Visualisatie, Affirmatie droomwandelaar . 

Zeg als ondersteuning de volgende zin op!..... Hoe kan ik dienstbaar zijn?... Wat mag ik vandaag gaan doen?.. Wie mag ik vandaag ontmoeten?.  

Je kunt ook denken aan vraagstelling die zoals. ...  Ik laat ......benoem het....... los en ik geeft het aan......benoem het...... zodat ze het voor me kunnen dragen.  Ik sta openen om te ontvangen!.

  

    

 Stap 7 Droomwandelaar  gedurende de dag! 

Hou deze aardende droomwandelaar energie vast gedurende de gehele dag en laat het los wetende dat je op het juiste moment alles dromend aantrekt.  

Naarmate je dit oefent, hoe gemakkelijker het gaat, hoe langer je de droomwandelaar status kunt ervaren.    

Een liefdevolle droom groet

Marjan Klop Founder en Blogger


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie Bron
2 maanden geleden

Wauw geweldig beschreven.
Bedankt Marjan