Home » Coaching

Persoonlijke coaching 

 Stel je eens voor!....... WOW MIJN DROMEN WORDEN TASTBAAR,  MIJN DROMEN ZIJN HAALBAAR, WOW IK HEB DE DIEPE VERBINDING MET MIJN ZIEL EN ZIELSOPDRACHT. Ik heb inzicht, ik ben mezelf en ik kan elke dag de diepe verbinding met mijn onderliggende opdrachten en boodschappen compleet invullen.  

Wat als je door het verklaren van je dromen, dagdromen en visioenen, lucide dromen ineens inzicht heb ik je innerlijke boodschappen van je ziel. De ziel spreekt tot je, hoor je de inzichten, signalen, boodschappen die je krijgt!. 

Wat als je het leven ontspanner en rustiger kunt beleven, alles overzichtelijk hebt.  Wat als je meer energie hebt doordat je snapt wat je mag verwerken, leren en ondervinden in het leven. 

 

Wat als je nu persoonlijke Skype begeleiding krijgt tijdens je persoonlijke processen van veranderingen;.... wat als je door deze persoonlijke begeleiding ook echt het Wow gevoel kunt ervaren.

 

Wat als je bewust mag zijn van je levenspad en je levensdoel. Hiervoor ben ik op deze prachtige planeet gekomen. Wat als je nu eens je dromen, wensen nu echt tastbaar kunt maken en realistische doelen overvloedig kunt maken.

 Durf je samen met mij de DROOMUITDAGING AAN TE GAAN; durf je samen met mij DROMENDOEJEZO AAN TE GAAN of durf je nog verder te gaan en BEWUST LUCIDE TE DROMEN !... Je persoonlijke doelen, vraagstukken, levenservaringen zowel uit dit leven en je vorige levens te vinden en hiermee aan de slag te gaan zodat je grote sprongen kunt maken "durf je het wow gevoel naar je toe te trekken".  

Durf je te leven vanuit je pure ik, stralend inspirerend jezelf zonder beperkingen of ongezonde patronen. Ga je dit keer echt voor jezelf spring dan in het diepe en geef jezelf deze unieke kans 

Al jaren droom ik lucide, ik slaap bijna niet; hooguit een uur of twee en ik ben net als ieder ander mens energiek en gewoon op tijd wakker om weer met een nieuwe dag te beginnen. Elke nacht bevind ik me in de spirituele dimensies waar ik thuis hoor, waar ik me prettig voel en die niet verbonden zijn aan tijd en ruimte.


Daarnaast ben ik ook overdag betrokken via dagdromen of visioenen in deze dimensies. Als het ware leef ik voor twee maar het voelt niet zo het is voor mij een staat van zijn. En ik vind het geweldig en ik geniet er echt elke dag van; ik had nooit verwacht wat er allemaal op mijn pad kon komen doormiddel van bewuste lucide dromen.

Ik kan je persoonlijk deze unieke kennis, deze unieke mogelijkheid leren. Ik neem je als het ware mee op jou persoonlijk DROOMREIS richting BEWUST LUCIDE DROMEN en bewustwording, spirituele groei op het hoogste niveau.


Samen met jou deze geweldige BEWUST LUCIDE DROMEN doorlopen en dit ook daadwerkelijk in je leven toe te laten passen; zodat je die ultieme spirituele groei en ontwikkeling mag ervaren.Wat gaan we zeker doen tijdens de skype sessies

 

 • Lucide dromen informatie;
 • Egypte, Tibetaanse en andere droom wijsheden;
 • Samen met mij oefenen en leren;
 • Zieleninzicht en vorige levens- familiegeschiedenis;
 • Leren dagdromen, mediteren, visualiseren en manifesteren;
 • Pijnplekken, angsten en emoties onder ogen komen;
 • Jezelf uitdagen, spreken met je ziel en familie karma;
 • En nog veel meer!....

 


Ben je toe aan het investeren in jezelf!... Ga dan deze geweldige unieke uitdaging aan.


Elke Skype Bewust Lucide dromen is persoonlijk opmaat gemaakt - we gaan dus echt persoonlijk aan de slag met jou lucide dromen en natuurlijk je vragen!. Jij bepaalt waar de weg heen gaat; het enige wat ik doe is je hand pakken en je begeleiden, je confronteren en je ondersteunen via Skype.


Voor meer informatie en het eventuele persoonlijke BEWUST LUCIDE DROMEN kun je contact opnemen.

Droomuitdaging

€ 990,00

Droomuitdaging

€ 990,00

WOW ik kies voor mezelf en mijn persoonlijk zielsvooruitgang. Ik ga de DROOMUITDAGING aan en opzoek naar mijn persoonlijke processen, mijn persoonlijke levensdoelen, gevoelens, emoties, vorige levens, de toekomst en nog veel meer. Want ik laat alles stromen en onderzoek tijdens deze persoonlijke begeleiding via Skype alles wat op mijn droompad komt.

 

Wat gaan we zeker doen tijdens de skype sessies

 • Je zielsdoelen inzichtelijk maken en hiermee aan de slag gaan;
 • Waar sta je nu en waar wil je over een aantal jaar staan;
 • Dromen en Visioenen verklaren en bespreken;
 • Zieleninzicht en vorige levens- familiegeschiedenis;
 • Actie, ondernemen en realistische doelen maken;
 • Leren dagdromen, mediteren, visualiseren en manifesteren;
 • Pijnplekken, angsten en emoties onder ogen komen;
 • Jezelf uitdagen, het wow gevoel vinden;
 • Met je stralende energie jezelf en andere inspireren;
 • En nog veel meer!.... 

 

Ben je toe aan het investeren in jezelf!... Ga dan deze geweldige unieke uitdaging aan. 

Elke Skype droomuitdaging is persoonlijk opmaat gemaakt - we gaan dus echt persoonlijk aan de slag met jou vragen, doelen en keuzes!. Jij bepaald waar de weg heen gaat; het enige wat ik doe is je hand pakken en je begeleiden, je confronteren en je ondersteunen via Skype.

 

Voor meer informatie en het eventuele persoonlijke WOW TRAJECT kun je contact opnemen. 

DromenDoeJeZo

€ 990,00

DromenDoeJeZo

€ 990,00

Je doorloopt samen met mij persoonlijk een zeer compleet droom en visioen coaching met alles er op en eraan!. In DROMENDOEJEZO zit heel veel persoonlijke ondersteuning, begeleiding. Natuurlijk moet je ook denken aan oefeningen om de droom en visioen wereld te leren kennen.

Want naar mate je het droom en visioenwerk traint hoe meer je kunt ervaren, en kunt vertrouwen op je onderbewuste en co-creatie samen met je ziel. 

Samen gaan we oefeningen doen om je meer bewust te laten dromen, visioenen te ervaren. Ik leer je om je ego en ziel dezelfde taal te laten spreken die je kunt verklaren en in je leven kunt toepassen.

Hierdoor kun je hele grote stappen voorwaarts zetten in je leven en spirituele zielsverbinding, levensopdrachten etc.

Maar we gaan tijdens deze DromenDoeJeZo lessen ook een stukje kennis op doen die te maken heeft met theorie die je nodig hebt om je dromen en visioenen te verklaren voor jezelf en voor andere en daarnaast ook de vervolgstappen leren en ondernemen. 

 

We gaan onder andere het volgende doen,..... 

·        Geschiedenis van Dromen duiden;

·        Heden van Dromen duiden;

·        Fysiologie;

·        Verschil tussen dromen en visioenen;

·        Overeenkomsten tussen dromen en visioenen;

·        Soorten dromen en visioenen;

·        De taal van dromen en visioenen leren;

·        Dromen en visioenen dagboek bijhouden;

·        Dromen en Visioenen analyseren;

·        Spiritueel en alternatieve analyse;

·        Droommeditatie en Dromenvanger maken;

·        Droomwerk anno 2018;

·        En nog veel meer.

 

Ben je toe aan het investeren in jezelf!... Ga dan deze geweldige unieke uitdaging aan. 

Elke Skype DromenDoeJeZo is persoonlijk opmaat gemaakt - we gaan dus echt persoonlijk aan de slag met jou dromen, visioenen en natuurlijk je vragen!. Jij bepaald waar de weg heen gaat; het enige wat ik doe is je hand pakken en je begeleiden, je confronteren en je ondersteunen via Skype.

Voor meer informatie en het eventuele persoonlijke DROMENDOEJEZO  kun je contact opnemen. 

 

 

De Rechten en Copyright van de boekteksten behoren toe aan Dromen en Visioenen ze mogen dus onder geen enkel beding worden gebruikt door derde!  

( dromen en visioenen is geen vervanging van een specialist of arts)