• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Coaching
Start Juni

Online workshop Dromen grid

€ 70,00 € 50,00
Start Juni
Start Juni

Online workshop Dromen grid

€ 70,00 € 50,00

Leer samen met mij in de verbinding ervaren van een dromen grid

Maak je eigen grid met als uitgangsbasis je eigen materialen zodat je beter kunt dromen, mediteren, visualiseren en dagdromen.

 

Wat is een dromen grid?. 

Een dromen grid is een droommandala van de door jezelf gekozen voorwerpen. Het beste droomwerk krijg je echter met schelpen, parels, waterkristal, koraal en/of soortelijke waterelementen.

+ Vroeg boek korting van €70,00 nu maar €50,00 deze korting is beperkt geldig t/m 20 Mei 2021  

De workshop starten op 4 Juni, 12 Juni en 20 Juni 2021 

Uitverkocht

Online Workshop Droom Tarot

€ 70,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Online Workshop Droom Tarot

€ 70,00

De ultieme kans om de combinatie te ontdekken tussen tarot en dromen. Leer van de droom en tarot expert hoe je deze geweldige combinatie in kunt zetten om nog meer diepgang te ontdekken in je dromen en/of visioenen.

 

"Dit is de oplossing voor je droom en visioenen"


Leer je dromen verklaren maar vooral zie de geweldige werking tussen tarot en dromen, visioenen verklaren. Ontdek de schaduwzijde, ontdek welke elementen er in je dromen of visioenen verborgen zitten.

Start September

Online Workshop Droomgidsen/familiars

€ 70,00
Start September
Start September

Online Workshop Droomgidsen/familiars

€ 70,00

De ultieme kans om de combinatie te ontdekken tussen sjamanisme, de natuurverbindingen en droomgidsen familiars, animalspirits en dromen. Leer van de droom en droom fimiliar expert hoe je deze geweldige combinatie in kunt zetten om nog meer diepgang te ontdekken in je dromen en/of visioenen.Leer je dromen verklaren maar vooral zie de geweldige werking tussen Animal spirits /Droom familiars en dromen, visioenen verklaren. Ontdek Welke dieren spirits er op dit moment bij je zijn, je begeleiden gedurende de dag en als je droomt, visioen, mediteert enzovoorts. 

Snel Plek

Droom vraag

€ 25,00
Snel Plek
Snel Plek

Droom vraag

€ 25,00

Droom vragen stellen mag!

Heb je een vraag, dan is dit je kans vraag Marjan in een korte sessie om hulp, ondersteuning, droom verklaring of advies. 

Ervaar de kracht van persoonlijke ondersteuning. Je krijgt direct antwoordt op waar je aan mag werken, wat je ervan kunt leren, tips, trucs. Je ziet en ervaart meteen waar je zielsgroei zit. 

 

Het is zeer persoonlijk en door Marjan beantwoordt en op maat gemaakt.  

Snel Plek

Droom Whisper

€ 50,00
Snel Plek
Snel Plek

Droom Whisper

€ 50,00

De ultieme aanvullende "Dream Whisper" droomverklaring + Droom Tarotkaarten inzicht en ondersteuning.

 

+ de niet te vergeten Droom Symbolen en de Chakra droomverbinding. De energieën en natuurlijk de elementen en/of sterrenbeelden compleet gebundeld in één zeer unieke kans die je niet mag missen.

 

Daarnaast ontdek je, je droom familiar! Niet te vergeten de droom maan of zon energie  

Lucide dromen

€ 700,00

Lucide dromen

€ 700,00

De lucide droomreis van je leven!.

Bewust Lucide dromen kun je leren!. Het is mogelijk bewust te leren lucide te dromen met de juiste oefeningen, stappen en doorzettingsvermogen.

Je leert vertrouwen te hebben, je leert hoe je moet los laten en hoe je jezelf moet verankeren!. Lucide dromen is de kans om te helen, te genezen en te groeien terwijl je slaapt en droomt.  

Goed Slapen

€ 700,00

Goed Slapen

€ 700,00

Eindelijk eens een nacht goed slapen!

Wil je nu echt eens werken aan jezelf zodat je geen last meer hebt van het maar niet goed kunnen slapen, dromen, mediteren.

 

Slapen is het beste medicijn en de beste meditatie die er is!.  

Wil je echt af van je Slaapverlamming, Nachtmerries, Angsten, Vorige leven en/of je Slaapkamer angst,
Geen probleem meer met inslapen, geen probleem meer met  niet doorslapen, geen probleem meer met goed wakker worden.

Expert Droom

€ 1.700,00

Expert Droom

€ 1.700,00

De training die je uitdaagt te veranderen!. 

Wil je alles weten van Dromen en Visioenen, zielsboodschappen, onderbewuste enzovoorts. Wil je echt diep vanuit je ziel groeien en ontwikkelen!.

De diepste groei die je maar kunt voorstellen wordt tastbaar en ga je ook echt bewust ervaren. Je leven veranderd voor altijd, stap voor stap en elke dag leer je meer en meer. 

Must have dromer

€ 1.000,00

Must have dromer

€ 1.000,00

De training voor verdiepende groei en ontwikkeling!. 

Het is de volgende stap in het nog bewuster worden van je ziel, je dromen, de rode draad te ontdekken in je leven en/of de situatie waarin je zit. Het plaatsen van visioenen, zielsboodschappen, maar ook het ontdekken in elke laag van jezelf.

De deuren van je ziel openen vanuit je bron, je basis, je hart. De volgende groeiende stappen ontdekken, compleet gaan leven vanuit je meest pure levensvisie en levenstaak.

Unieke kans

Masterclass Droom

€ 2.700,00
Unieke kans
Unieke kans

Masterclass Droom

€ 2.700,00

De Masterclass training die je direct verandering brengt! 

Ga je met mij de uitdaging aan om het gehele jaar persoonlijk door mij getraind te worden!.... Het is de unieke kans om met mij mee te lopen, alles van me te leren.

Sta open voor alles wat ik weet, leer van mij en maak het je eigen. Zodat je het ook direct zelf kunt toepassen in je eigen leven of eigen praktijk/onderneming.