• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Marjan stelt zich voor

Marjan stelt zich voor

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 09:32

Beste lezer!  ... Je kent het vast wel de zin welkom op mijn blog...... Eigenlijk wil ik je dit ook cliché vertellen, je bent namelijk welkom hier niets meer niets minder. Weet je we zitten midden in de Corona tijd en jawel ook ik zit vast- ook ik ziet hiermee. Nu heb ik het niet over het feit dat ik niets of weinig te doen heb.

 

Omdat ik nu eenmaal een bezig bijtje ben lijk ik geen last te hebben van het verveling syndroom. Maar gewoon het feit dat er zo veel gebeurt in de wereld om ons ( mij) heen.

 

Natuurlijk heb ik over corona ook een dromen blog geschreven Heeft het Corona virus invloed op dromen Maar dat is niet de reden dat ik een Persoonlijk blog met jullie wil delen. 

Marjan's blog gaat dus over mij, mijn persoonlijke verhaal en mijn leven, de waarom's de ins and outs.... Wie is Marjan en wat drijft haar om Dromen en Visioenen draaiende te houden. Dus eigenlijk kun je wel zeggen dit blog is speciaal voor jou zodat je mee een beetje beter leert kennen. En een heel groot beetje voor mezelf "mijn vehaal", dat ik gewoon weg graag met je wil delen., of te wel zelf wil verwerken. 

 Elke stap die je neemt in het leven heeft een onder liggend doel, het is namelijk niet alleen om je te inspireren maar ook om te verwerken, te leren en te groeien als mens. Het zou leuk zijn als je aan wilt, gaat, kunt haken en je eigen lichtje gaat schijnen.

Dus waar wacht je nog op, ga je met me mee op mijn verwerkingsreis die je inspireert om ook je eigen reis te verlichten.... Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, openheid, wie ben ik en delen maar... hoe zit mijn leven in elkaar en waarom doe, deed, wil ik dingen. Wat lukt er wel en wat gaat er compleet fout. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kahraman Marangoz
een jaar geleden

Ik ben op het punt in mijn leven dat ik met dromen probeer te werken. Dit is nieuw voor mij dus een persoon met ervaring in die materie is welkom.

Marjan Klop founder en blogger
een jaar geleden

Beste Kahraman Marangoz,

Bedankt voor je bericht, dromen geven je heel veel inzicht en groei in je het leven. Door mijn jaren ervaring kan ik je heel veel over de materie vertellen. Je kunt natuurlijk altijd kiezen om een droomtraining te volgen zodat je nog grotere stappen kunt zetten in de droomwereld. https://www.dromen-visioenen.com/trainer/trainingen

Met vriendelijke groet
Marjan Klop Founder en Blogger