• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Nieuwe kennis is een zoektocht

Nieuwe kennis is een zoektocht

Gepubliceerd op 26 april 2020 om 10:25

Ik krijg veel vragen van klanten, hoe kan het dat jij zo snel nieuwe blog schrijft met nieuwe materiaal. Dus ik dacht misschien is het leuk om dit verhaal in het kort met je te delen en je mee te nemen in het proces.  Het is namelijk zo, dat ook ik tijd neem voor nieuwe kennis, informatie en dat het ook bij mij niet zomaar uit de lucht komt vallen -of zou ik zeggen in mijn dromen komt binnen wandelen. 

 

Uiteraard ben ik een snelle schrijver, blogger, denker. Het is zelfs zo dat ik snel informatie en kennis, wijsheid via mijn dromen, visioenen, dagdromen, meditaties kan analyseren en transformeren. 

 

  

  Zo ook deze keer, ik heb misschien weer iets nieuws ontdekt - het is een start- het is een uitzoek moment. Waar ik alle tijd voor neem de Magie van Bloemen in je dromen. Dus ja ik heb over het algemeen meerdere dingen op de rails lopen, maar ook deel ik je dingen waarvan ik de kennis veel eerder mezelf eigen heb gemaakt- maar gewoon weg nog nooit heb gedeeld. 

 

Zo komt het dus ook voor dat ik ergens aan begin, tot de conclusie kom dat het niet werkt en/of gewoon weg tijd nodig heeft om te ontwikkelen, te verbeteren en in veel gevallen moet worden aangevuld. 

  

De Magie van Bloemen in je dromen wordt op het juiste moment gepubliceerd als het voldoende daadkracht heeft ten ministe 

Mijn eerste stap is, bijhouden wat er gebeurt, in mijn waakbestaan, tijdens het slapen en tijdens het wakker worden. Vervolgens is het opschrijven in mijn dromendagboek een hele belangrijke aanvulling hierop.   

Vervolgens ga ik opzoeken wat ik ooit al had geleerd, beschreven en/of er connecties in zitten enzovoorts.

Stap drie is het gebruik van droom meditaties, visualisatie, affirmaties en het verbinding met mijn bron, basis  

 Stap vier is het de kennis omzetten naar werkbare informatie, oefenen met de eventuele informatie.

Dus ja ik probeer eerste alles zelf en/of vraag aan vrijwilligers of zij de nieuwe oefening willen proberen. Hierin zit dus rustige opbouw en ontwikkelingsmogelijkheid in. 

 

 

En als laatste stap 5 

Schrijven en Delen op mijn blog/website en sociale media, werkbaar maken voor de trainingen enzovoorts.  

 

Er komt dus heel veel kijken bij nieuwe leerprocessen, nieuwe kennis en nieuwe mogelijkheden. -ik deel niet zomaar iets, het is allemaal onderzocht, geprobeerd, geleerd, geoefend en werkbaar gemaakt zodat iedereen ( ook jij) er gebruik van kan maken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.