• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Project twijfelkont 😇

Project twijfelkont 😇

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 09:00

Terwijl ik altijd druk bezig ben met mijn bedrijfje, blog's, video's nieuwsbrieven, trainingen., podcast (ondanks alle tegenslagen, ervaring en hobbels) stel ik toch op één of andere manier minimaal 1 keer per maand de volgende vraag

 

......  Is dit de juiste weg .....

 

Waarom is het zo moeilijk en waarom lijkt het bij mij zowel lastiger dan bij ander mensen. Nu weet ik ook wel dat je jezelf niet met andere moet vergelijken. Dus doe ik dat ook zo min mogelijk, maar ach ik ben natuurlijk ook mens en val ook regelmatig met mijn neus in de gelijkgestemde ondernemer boter... Ja ik val ook wel eens voor de vergelijking van andere succesvolle mensen.  

 

    Is het naïef om je teen 10 keer tegen dezelfde deur te willen stoten of is het gewoon weg de ondernemer in mij ?     

Ik ben nu eenmaal al 8 jaar bezig en als happy singel is dat niet heel erg makkelijk. Ik heb geen partner waar ik op terug kan vallen, ik moet gewoon fulltime werken; geen (hobby) bedrijf - maar de harde waarheid en soms is dat best lastig terwijl op andere momenten het een zegening is. 

 

Hoe vaak stel je jezelf de vraag of je op de juiste weg bent?....

Blijf je dan ook doorgaan of stop je- gooi je de handdoek in de ring - herzie je of kap je er mee. 

Je kunt wel zeggen, ik heb een soort Haat liefdes verhouding met mijn Droom. Een Droom die zo af en toe (bewust, expres) de kop op steekt- me aan het twijfelen zet.  Meestal de volgende dag weer bij elkaar raapt en nieuwe energie geeft, nieuwe plannen introduceert enzovoorts.  

 

Ik leef vanuit mijn ziel, mijn bron, mijn basis, mijn roeping. Ongeacht wat een ander er ook van vind, zegt, wat er gebeurt in mijn leven... "dit is het enige wat ik wil doen en blijf doen".  Ook al moet ik op mijn blote voeten de berg beklimmen, de oceaan over zwemmen. Als ik geen geld meer heb, of als ik alles kwijt raak. Ik zal en blijf altijd verbonden met mijn Droom en dat laat ik nooit los.

Ik ben mijn bedrijf, Ik kan niet (altijd) met en ik kan zeker niet zonder. 

 

Voor mij is het is genieten van het proces, leren, studeren en compleet jezelf zijn, dromen, vertrouwen in jezelf en blijven bouwen, verbeteren, groeien Dus project twijfelkont is en blijft een belangrijk onderdeel van mijn droom. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.