• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De kracht van in stilte overwegen😊

De kracht van in stilte overwegen😊

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 19:21

Ook ik overweeg van tijd tot tijd. Ik ben stil, herzie. Soms mediteer ik en luister naar dat wat er mag ontstaan. Bekijk mijn eigen materiaal kritisch en beoordeel. "Ja ik durf tegen mezelf te zeggen dat ik mag (Her)overwegen". Ik mag het anders doen of dat ik meer rust mag creëren.  Het staat direct in verbinding met mediteren en luisteren naar mijn eigen intuïtie.

Waar sta ik, hoe kijk ik erna en waar kwam ik vandaan. Ik houd van zelfreflectie en vooral van zelfbeoordeling.   

      

Als je mijn blog leest dan weet je dat ik dagelijks mediteer. Dat ik oefeningen heb ontwikkeld. Al moet ik wel toegeven dat ik na al de jaren een belangrijk onderdeel van mijn leven heb gemaakt.   

Ik ben nog steeds niet goed in stil zijn!.    

Door dat ik tijd neem om het nieuwe materiaal en/of oudere geschreven ervaringen te laten ontwikkelen en tot één te laten komen. kan ik echt genieten van het stil heroverwegen, vernieuwen enzovoorts. Het komt dus ook vaak voor dat ik dingen heroverweeg of dat ik ineens de antwoorden vind die voorheen nog niet beschikbaar voor me waren.  

Blogs die ik ooit heb geschreven waarvan ik nog steeds denk wauw heb ik dat geschreven blijven groeien en mee ontwikkelen.  Er zijn (helaas) veel blog's die tot op de dag van vandaag nog steeds niet mijn volledige goedkeuring kunnen dragen. Waarom heb je het dan wel gepubliceerd ?... Tja soms moet je dingen eerst proberen, laten ontstaan en tot volle bloei laten groeien.   

Gewoon even stil zijn, is voor mijzelf de sleutel tot groei en ontwikkeling.  

Wat mij ook goed doet is regelmatig met beide benen op de grond staan. Mens zijn, niet zweven maar lekker aards alles beredeneren.  

  

Als ik eerlijk ben geld dat ook voor mijn veranderende persoonlijkheid, ik groei, ik ontwikkelen en daardoor ook mijn levensvisie. Ervaring en mijn verbindingen. Dat neemt niet weg dat het niet goed is, was of dat niemand er synchronisatie mee kan voelen. Natuurlijk wel; maar ik ben er niet meer (minder) mee verbonden.    

Waar sta ik, waar ben ik en waar wil ik naar toe!.  

  

Doe ik daarmee afstand van sommige blog's of materiaal Ja en Nee. Je kunt eerder denken aan hier en daar wordt het herzien, aangepast of verbeterd. Je kunt niet alles vanaf dag 1 tot in het detail weten of exact op de juiste manier weten toe te passen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.