• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Donkere droomdagen 😌

Donkere droomdagen 😌

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 11:52

Er zijn van die momenten waarop eerlijkheid de klok slaat. Dit is zo'n moment waarop er geen weg meer terug is naar gisteren; vorig jaar juni of dromende verwachtingen aan het begin van 2020.   

Nee ook bij mij heeft het Corona virus hele diepe sporen nagelaten. Zo diep dat ze op dit moment niet meer te herstellen zijn. Hopend dat de staatsuitkering me financieel kan ondersteunen tot er weer nieuwe tijden aan mogen komen. Het vinden van een extra of zelfs volledig inkomen is must geworden.        

 

Mijn levensmotto is niet voor niets "geef nooit op!".  

  Dat betekend dat mijn bedrijf na 8 jaar van opbouw nu overgaat naar een andere gevende manier van mensen helpen en ondersteunen, informeren en inspireren.            

" Blijf dromen"    

 

Misschien is het nog niet zo verkeerd, het geeft de mogelijkheid om andere wegen te vinden en één daarvan is dat de trainingen voorlopig op de lange baan zijn geschoven. Ook trainingen die in begin van 2020 van start zijn gegaan, kunnen nu tot rust komen. Een pas op de plaats is niet alleen nodig voor mijzelf maar ook voor de hele wereld. Onverantwoordelijk helpen en ondersteunen is het belangrijkste wat je kunt doen in je leven.   

Even rustig aan doen, tijd nemen voor onze dierbare, tijd nemen voor jezelf en niet te vergeten herstellen want het was en is niet gemakkelijk. Omarm dit, omarm deze tijd, geef elkaar een virtuele knuffel, bel je beste vriend of vriendin op!. Eenzaamheid is nog nooit zo nadrukkelijk aanwezig geweest als nu. Gelukkig komen er goed signalen, berichten dat we stukje bij beetje weer richting normaal gaan......      

   

Voorlopig geen inkomsten meer vanuit trainingen, tot er weer mogelijkheden komen natuurlijk. Alle blog's zijn en blijven natuurlijk gewoon doorgaan. Onverantwoordelijk inspireren is altijd al een motto geweest van mijn leven. Ik geef en blijf geven, verwacht er niets voor terug en dat is op dit het belangrijkste om te doen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.