• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Je kunt niet altijd positief zijn 🍀

Je kunt niet altijd positief zijn 🍀

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 07:00

Je kent het vast wel liefdevolle super gelukkige mensen die altijd en overal een geweldige draai aan kunnen geven.Ik moet toegeven ik deed het vroeger ook. 

"droom mantra's", heb ik voldoende gecreëerd om voor dagen positiviteit te hebben. 

 

Ik gebruik het positieve gebalanceerd in balans met acceptatie dat ik gewoon mens ben met pijn, verdriet; angst, tegenslag. Jawel ik durf tegenwoordig eerlijk tegen mezelf en tegen de wereld te zeggen dat ik een kut moment heb.  

"Je kunt het leven niet altijd positief kan benaderen!".  

 

Durf jij ook eerlijk toe te geven dat het even iets minder goed gaat?... 

Ik houd er inmiddels van als ik gewoon lekker tegen mezelf en tegen mensen uit mijn omgeving kan zeggen dat het even niet zo lekker gaat. Dat ik me kut voel of dat het tegen zit. Ik omarm maar al te graag mijn pijn.

Het maakt me mens, het zorgt ervoor dat ik me beide benen op de grond blijf staan. Het geeft me een andere kijk op mijn leven.   

Ik kan er niets aan doen, maar steeds vaker erger ik me eraan; sociale media, boeken, bloggen die het altijd positief zijn maar al te graag gebruikt als formule naar een beter leven. Het wordt aangevoerd om naar mijn idee een niet altijd even realistisch beeld neer te zetten. Waarin er een balans is tussen mens zijn, groeien, het hogere, ontwikkelen, bewust zijn enzovoorts.  

 

Ik geniet juist van het falen, mijn fouten en mijn onmiskenbare negatieve eigenschappen.  

Het zijn voor mij de momenten waarop ik baal van mezelf, de situatie en tegelijkertijd ook de levenslessen leer die ik nodig heb om niet steeds weer mijn teen tegen dezelfde deur te stoten. Nu is het niet zo dat ik negatief ben, natuurlijk niet, ik geloof nog steeds is het glas half vol of half leeg!.  

"Het universum zorgt voor je". Leven vanuit liefde, onvoorwaardelijk geven, na ragen komt er zonneschijn enzovoorts. Het is alleen veel bewuster en meer in balans.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.