• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De mooiste bloemen 🌷

De mooiste bloemen 🌷

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 17:57

Je herkent het vast wel. Een dag waarop je het idee hebt dat niets hebt gedaan.

Ik had vandaag zo'n dag!   

Een dag waarop je totaal niet productief bent ( In mijn geval is het een schrijvers blokkade) zo is ook dit blog ontstaan. Ik heb echt geen idee; hoe of wat. Laat staan waar ik moet beginnen!. Ik heb alle sociale media al 10 keer bekeken en (veroordeeld) beoordeeld. nog niet gesproken over een aantal Youtube filmpjes die heb ik gekeken van een niet al te hoog niveau.    

 

Het zit er vandaag gewoon niet in, toch wil ik iets schrijven.... 

 

Uiteindelijk komt van het ene, het andere, en ontdekt je dat de mooiste bloemen langs de kant van de weg groeien. 

Het enige wat je naar mijn mening kunt doen is (*symbolisch en/of visueel) je, fiets, auto langs de kant van de weg zetten. Genieten van het moment dat je vast zit en gewoon even blokkeert.  *wild plukken mag niet altijd! het kan natuurlijk ook gevaarlijk zijn voor je medeweggebruikers*      

Meestal als ik iets totaal anders ga doen dan komt het wel weer goed!. Alsof ik net als de bloemen langs de weg. gewoon een keer niet focussen en links en rechts kijken om de schoonheid van het leven te ontdekken.  

 Soms groeien de oplossingen, de kansen, de energie gewoon net even aan de andere kant van de levensweg. Misschien is het niet dat wat je zoekt, maar het is in ieder geval een opening om weer even op adem te komen; iets anders te ontdekken wat je nog niet eerder was opgevallen. De bloemen die je nu plukt kunnen met gemak op een ander moment in je leven op de ( symbolische) vaas worden gezet. 

Kijk om je heen en zie de schoonheid van de natuur- links en rechts - kijk over je schouders en zie de wonderen die aanwezig zijn!. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.