• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Oma's wijze lessen ☀️

Oma's wijze lessen ☀️

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 om 07:00

Een aantal jaar geleden gaf mijn oma me een standje zoals alleen oma's kunnen doen. Nadat ik de relatie had verbroken met mijn ex partner.  Haar antwoordt was oma-briljant dat ik tot op de dag van vandaag nog regelmatig (bewust) inzet. Ik gebruik het niet niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten.     

Zie dat wat je hebt, kijk niet naar dat wat je niet hebt. 

Lieve schat stop met kijken naar de toekomst, kijk niet naar de dingen die je nu niet hebt. Wij mensen hebben allemaal vier dingen in onze top wensen lijstje staan!.   

Jij lieve schat hebt namelijk het belangrijkste dat je maar kunt wensen in het bezit. Je bent gezond. Je hebt een dak boven je hoofd, en je hebt een klein brood om van te eten. Wat heb je nog meer nodig?... 

Je hebt ze alle 4 dat is meer dan dat gemiddeld mens heeft.         

Hoe bedoeld u, alle 4?... 

 

zelf liefde is de krachtige vorm die er bestaat lieve schat,.. het is sterker dan elke andere vorm van liefde. 

Geniet intens van een kop koffie,... net zoals je zou doen als je een luxe artikel zou kopen ( of je het nu wel of niet kunt veroorloven). Geniet van alles wat je hebt. Geef jezelf de liefde die je verdient, geef jezelf de aandacht die je verdient want daar wordt je echt blij van en het is nog gratis ook!.

 

Je hoeft er niets voor te doen, het is er. Het is altijd aanwezig, het gaat nooit weg. Sta met een glimlach op en ga met een glimlach naar bed of je nu net als ik singel bent of een gezin of partner hebt het maakt niet uit. 

Kijk naar dat wat je hebt en kijk niet naar dat wat je niet hebt...... Wie weet komt dat wat je wilt op het juiste moment op de juiste tijd onverwacht op je pad.         

 

Mijn oma is 95 geworden, maar voor mij gevoel had ze zeker 150 moeten worden!. En ik mis je nog elke dag. Haar licht en unieke (eigenwijze) manier van leven inspireerde veel mensen. Bedankt lieve oma ik gebruik deze oma-briljante visie elke dag!.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
een jaar geleden

Mooi geschreven en wat je er allemaal in beschrijft..klopt,ik kan er mij in vinden..
Je mag uiteindelijk je eigen weg bewandelen hoe andere dit ook beschrijven,een klein gedeelte lijkt op je...na die tijd dat jij mij mijn droom hebt ontrafelt is alles meer gaan veranderen..ja ik hou ook een dromen-dagboek bij en zie dat het verandert..
Je bent een mens met zijn up en down momenten maar blijf altijd bij je eigen,ga niet in het verhaal van een ander zitten..doe alles vanuit je ❤️ met ❤️

marjan klop
een jaar geleden

Lieve Ingrid, ik heb het graag voor je gedaan.
Bedankt voor het compliment en fijn dat je stapje voor stapje nieuwe dingen, puzzelstukjes mag ontdekken.
De veranderingen kunt toelaten en jezelf leert kennen. De ups en down momenten zijn heel belangrijk omarm ze en leer ervan.

Groetjes Marjan Klop Founder en blogger