• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Vertrouw op het leven 🌟

Vertrouw op het leven 🌟

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 07:00

Vroeger vond ik het echt heel moeilijk om volledig te vertrouwen op het leven, op het proces. Ik moet toegeven het is en blijft een uitdaging maar het gaat me steeds beter af. Ik heb sociale media los gekoppeld van mijn levenswijze.

Nu kan ik Los laten en vertrouwen op de reis, het creatieve proces, het ontwikkelen. Meeveren, meebuigen en vertrouwen dat het tastbare pas komt op het moment dat het ook daadwerkelijk in je leven behoort te zijn.     

 

Ik deed het tegenovergestelde van wat ik moest doen.

 

Ik hield altijd alles in de gaten, als ik een nieuwe blog had geschreven en/of bericht plaatsten op de website/sociale media. Dan bekeek ik ook direct de Analistics, het aantal likes, bezoekers ervan enzovoorts. 

Ik had dan ook vaak over alles en iedereen die een te perfect leven had een onbewuste mening. Hoe kon het toch dat het me maar niet lukte?.   

Waarom was ik niet succesvol hierin?.. 

Als het dan tegen viel dan probeerde ik het beter te doen met mijn volgende, blog, bericht of artikel. Onbewust sluipt er een (sociale)verslaving in je leven, dat heel moeilijk weer terug in balans is te brengen.  

Durf je net als ik toe te geven dat je gevoelig bent /was voor sociale media /website succes.?. 

 

Ik plaats nu mijn artikel, blog, bericht en laat alles los. Sterker nog ik ben privé (bijna) niet op sociale media te vinden. Ik volg eigenlijk niemand, houd niets in de gaten en kijk ook niet naar de comments die geplaatst zijn en/of worden.     

 

Sorry als het je tegenvalt maar ik kijk gewoon niet meer.  

Eén keer per dag kijk ik, lees dan alleen de belangrijke artikelen, comments die ik als dromer en trainer nodig heb voor eventuele leerdoelen, inspiratie enzovoorts. Voor de rest ben ik gewoon niet te vinden op sociale media en/of zelfs niet op mijn website.   

   

Succesvol zijn komt namelijk niet met Likes, hoge Analistics en Comments. Succes is voor mij als er 1 persoon dit bericht heeft gelezen en wordt aangeraakt.      

 

Het geeft een menselijk en vrij gevoel dat me weer terug zet op de prachtige planeet aarde. Ik geniet van een ouderwets telefoongesprek, sociale interactie op straat, een geweldige trainingen met cliënten. Het los laten van de controle heeft mijn ogen geopend ik vertrouw op het leven zoals het komt.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.