• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Met je hoofd in de wolken

Met je hoofd in de wolken

Gepubliceerd op 14 juli 2020 om 11:11

Ik geniet van de momenten waarop de wolken aan me voorbij trekken. Ik kan echt lang naar de wolken staren. ontspannen en volledig tot rust komen.Naar de wolken staren zorgt ook voor creativiteit, inzichten, spontane dingen waar je eerder nog niet aan had gedacht. Het is voor mij dat moment waarop ik alles los laat.   

Kijk om hoog naar de zon en zoek niet naar een antwoordt. 

 

Ik geniet ervan om alles symbolisch aan de wolken te geven dat niet meer stroomt, dat wat ik niet meer nodig heb. Voor mij werkt het ook anders om, ik laat de energie van de wolken naar me toestromen en ontvang het in vorm van intuïtie terug.  Wolken kijken staat voor mijzelf ook in verbinding met de natuur en de sterrenhemel en het beter/ goed inslapen 

 

Ik geniet echt van met mijn hoofd in je wolken zijn.   

Nu is het niet zo dat ik altijd naar boven kijken voor inspiratie enzovoorts, maar zo af en toe is het toch heel prettig om jezelf met alles wat om je heen gebeurt te verbinden. Het geeft me een goed van onderdeel zijn van het grote geheel. 

De ronde planeet en het kleine stipje dat ik mag in mijn aardse lichaam mag zijn. Ik probeer wel alles in balans te houden, met twee voeten op de grond, niet zweven en genieten van alle aardse dingen die op me afkomen. Verbinding met het hogere de wolken komt daarna pas. 

Weet je wat het leuke van wolken kijken is?. 

We zien allemaal iets anders in wolken, dat is het mooie ervan. Wat je ook ziet, wat je ook ervaart je ziel spreekt tot je. Dat wat je ziet in de wolken vertelt je precies waar je (on) bewust mee bezig bent.  Hoe leuk is het om wolken te kijken met je kinderen, vrienden, familie en/of een wildvreemde die toevallig je pad kruist.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.