• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact

Bedankt

Gepubliceerd op 6 augustus 2020 om 15:00

Het is een tijdje geleden, dat ik mijn laatste blog heb geschreven. De reden......... Heb ik een tijdje voor mezelf gehouden, maar ik wil het toch graag met je delen. Aangezien dat de Convid 19 mijn droom trainingen (ondernemerschap) op losse schroeven zetten. De laatste tijd moest ik alles op alles zetten om een klein beetje geld te verdienen waar ik eten van kon kopen. Het gaat op zijn zachts gezegd niet goed. 

 

Het is een levens moment waarop je (weer mag leren) of je het nu leuk vind of niet. Het is het moment waarop het "Nu" leven zo belangrijk is, het accepteren dat het zo is moment. 

Los laten, niet naar het verleden kijken. Niet naar de toekomst kijken en/of verlangen. Maar gewoon in het nu leven.   

    

Geef toe dat je vast zit, dat je aan het verdrinken bent!.  Stop met zwemmen tegen de stroom in en zink naar de bodem. Het is het enige wat je kunt doen, niet omdat je op geeft maar omdat je vanaf de bodem een compleet nieuwe visie ontdekt, kansen, mogelijkheden en nieuwe plannen. 

Stil zijn en luisteren, de emoties voelen en vertrouwen hebben is nog nooit mijn sterkste eigenschap geweest maar uiteindelijk heeft het me dit moment van een geweldige kans gebracht die ik totaal niet had verwacht.

 

Ik ben blij dat ik in dit land woon en leef. Dat er voor me gezorgd wordt. De uitkeringsinstantie gelooft in mijn nieuwe plannen en ideeën. Ze gaan me volledig hierin ondersteunen.   

 

Jaren ervaren, deskundig of niet, een website, blog een opgebouwde naam. Het maakt niet uit, het is en blijft een ondernemende uitdaging Vooral tijdens de convid-19 zijn er heel veel mensen die financieel in zwaar weer zitten. 

Onverwacht, wel gehoopt, maar niet gevisualiseerd..... Het is maar één telefoontje, dat je leven kan veranderen. Waarin duidelijk werd dat mijn ondernemingsplannen de moeite waard zijn om te ondersteunen!.   

 

Geen zorgen of er wel brood op de plank komt, geen zorgen of ik de rekeningen wel kan betalen. "Dankjewel Nederland". Onder het toeziend oog van jullie financiële ondersteuning. 

Ik kan nu zonder zorgen mijn droom nieuw leven in blazen. Ik krijg daarmee het mooiste verjaardagscadeautje dat ik me in 2020 kan wensen en ook nog eens een tropische temperaturen op 11 augustus wat wil je nog meer!.         


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.