• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Verjaardagsherinnering

Verjaardagsherinnering

Gepubliceerd op 14 augustus 2020 om 07:00

38 jaar oud en drie dagen terwijl ik met een glimlach terugkijk op mijn verjaardag. Ondanks Covid 19 was het de beste verjaardag in tijden. Voor het eerst in jaren heb letterlijk ik de hele dag mensen over de vloer gehad. Volledig volgens de regels op anderhalve meter afstand en in kleine groepjes enzovoorts.

Door Covid 19 was ook iedereen thuis, niemand was op vakantie zoals mijn hele leven het geval is. 

Ja sorry het klinkt onaardig. Maar als je op 11 Augustus jarig bent is er nooit iemand thuis.  

 

Toen ik kind was vierde ik mijn verjaardag in drie delen, eerst voor mijn klasgenootjes vlak voor de schoolvakantie. Op de dag zelf voor mijn broer, vader, moeder. Na de vakantie voor de familie, vrienden en kennissen. Ik vond het verschrikkelijk, ik was nooit echt jarig. Ik kende het gevoel niet van de speciale dag "wakker worden, kaarsjes uitblazen en dan de hele dag jarig zijn". 

 

Het was een top dag, ondanks alle verplichtingen, regels, aanpassingen. Verdrietige dingen die er de afgelopen maanden zijn gebeurd. Bedankt voor alle felicitaties, kaarsjes, berichtjes en verjaardag wensen....... Ik heb ervan genoten.     

  

Ik moet ook toegeven, dat het levensgetal 38 me een heel goed gevoel geeft. Het is heel anders dan tegen de 30ste of 35ste verjaardag opkijken wat ik steeds weer deed.  Ik weet niet waarom, maar het was gewoon een ding wat ik lastig vond. Nu heb ik er totaal geen probleem meer mee. Singel en happy alleen. Ondernemer en innerlijke gelukkig met alles wat ik heb... laat het 38ste levensjaar maar komen!    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.