• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Stoorzenders

Stoorzenders

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 om 07:00

Ik zit voor mijn laptop met een kop koffie in mijn hand, te bedenken wat ik ga schrijven.  Terwijl ik me probeer te focussen op iets nieuws begint uit het niets een trillend en brommend geluid door mijn woonkamer te trekken...... Waar ik me compleet aan stoor zo erg dat ik mijn focus compleet verlies... Mijn huis staat zo goed als tegen de doorgaande weg aan - op de stoep na dan - dus ik ben wel wat gewent als het gaat om verkeersoverlast....   

Ik zet de radio een tandje harder maar ik kan er niets aan doen; de bladblazer overwint het keer op keer!.   

   

Ik kan daar zo niet tegen een gemeente medewerker die op zijn gemak de blaadjes 1 voor 1 weg staat te blazen. Terwijl hij een overmatig storend geluid maakt ..... Stoorzender nummer 1 geluid vanuit buiten. En weet je wat het erge is, het duurt veel te lang.

   

Heb je ook last van stoorzenders of kun je goed blijven focussen? 

 

De gemeente medewerker doet er een uur over voor dat hij klaar is. Ten minste dag dacht ik, maar om half 4 was het koffie pauze. Na 20 minuten rust begon hij weer met bladblazen. Het gekke is dat er in de zomer helemaal geen blaadjes op de stoep liggen. Vraag me niet wat hij dan wel heeft weggeblazen, want die logica leg ik niet.  Ze doen goed werk hoor begrijp me niet verkeerd, ik heb gewoon last van stoorzenders!.  

Ik moet toegeven ik ben snel afgeleid "kijk een vogeltje", ik deed dit ook al op school, buiten was veel leuker dan opletten wat de meester of juf vertelde.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.