• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De langzame rebuild

De langzame rebuild

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 07:00

De schildpad en de haas gaan de uitdaging aan wie het snelste is!. Het is een jaren 90 tekenfilm die me regelmatig doet herinneren aan mijn eigen situatie. Ik ben als het ware opnieuw begonnen met mijn bedrijf.

Kleine slimme stapjes vooruit zorgt voor dat je de eindstreep haalt. Het gaat over de slimste, diegene die de juiste mensen op de juiste plek heeft staan of om hulp vraagt is diegene die als winnaar uit de bus komt. Niet de snelle vos, die zijn benen uit zijn lijf rent om met grote stappen snel thuis over de finish lijn te komen.    

          

Ik ben weer begonnen met het geven van facebook en instagram live-streams en Masterclasses. Ik moet toegeven dat ook als je het een tijd niet hebt gedaan..... dat je het niet verleert. Dat wil niet zeggen dat het geen uitdaging voor me is, natuurlijk wel! "het is onwennig, kan ik het nog?". 

Er staat genoeg op de planning voor de komende tijd. Ik neem elke dag een kleine stap vooruit, stapje voor stapje. Ik neem alle tijd voor nieuwe training en bouw dit langzaam en rustig uit tot iets meer snelheid.  Mijn bedrijfsplan is ééntje voor de rest van het jaar dus maak je geen zorgen. Ik gooi niet alles er in een korte periode uit. Het is een plan doordacht en rustig voorbereid. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.