• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Fuck it moment

Fuck it moment

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 11:45

Gisterenavond werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn eigen feiten dat het leven niet altijd gaat zoals je zou willen.... En dat je spullen weer opnieuw oppakken. Je ervaart de kreukels, de beperkingen en de tegenslag. Het is een Fuck it moment dat pas later zich tot je doordringt. 

  

Ik gaf gisteren voor het eerst in tijden een live op Facebook..... En ja wat was het een onwijs gaaf gevoel. Na al die tijd om weer contact te maken met je volgers, fans, klanten. Maar wat een fuck it moment, het gemak waar op ik ooit "jaren lang" YouTube filmpjes maakte en publiceerde op mijn kanaal. De livestreams die ik wekelijks maakte zakte nu letterlijk in mijn schoenen.  

  

  Oeps..... Ik ben roestig ..... 

    

Het ergste vind ik denk ik dat ik alle oude youtube filmpjes, en lives heb opgeruimd!..... Dus mocht je nog ergens iets hebben laat het me weten, wie weet kan ik het opnieuw publiceren!.  

Als je slaapt dan komt het besef...... Waarom heb ik het in hemels naam opgegeven!. 

 

Wat als ik nu doorgegaan had ....... De vragen die je niet moet stellen vliegen met het zelfde gemak door je hoofd heen. Ze vliegen je mond uit als de bewustwording van dat dingen nu eenmaal niet altijd lopen zoals je voor ogen hebt. 

 

Midden in de nacht, las ik op instagram een bericht -  hoe weet je het verschil tussen de meester en een leerling. De meester is al 10000 keer gevallen, opgegeven, opgestaan en opnieuw begonnen!. "De Ja Fuck It", ik begon gewoon opnieuw net zoals ik met alles heb gedaan de afgelopen tijd.   

   

Het is natuurlijk net zo als rolschaatsen, je verleerd het niet, remmen is gewoon lastig, bochten voelen alsof je de controle verliest. Het is de uitdaging om de ervaring van toen, weer te gebruiken en te groeien en beter te worden dan ooit te voren.

'Fuck It'.  Let's do this!. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.