• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Getrouwd met mijn gebreide vest

Getrouwd met mijn gebreide vest

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 12:00

Ik weet het niet maar misschien herken je het, kledingstukken waar je geen afstand van kan doen. Het is totaal niet modieus, het is ook nog eens oud en versleten. En in mijn geval zitten verfvlekken op, hier en daar gaten in en pluizen die spontaan op de grond vallen. Maar op één of andere manier kan ik er maar geen nieuw vest kopen dat in de buurt komt.   

 

Ik kan gewoon geen afstand doen van dit vest. Dit vest hangt al meer dan 7 jaar in mijn kast. Ik draag het in plaats van een jas. Ik draag het in de herfst en in winter. Ik draag het als klustrui, pyjama als duster enzovoorts. 

Als het in de wasmand zit, dan betrap ik mezelf er regelmatig op dat ik toch nog even controleer of het wel echt vies is. Zo niet dan trek ik het gewoon nog een keer aan!. Als het dan gewassen is dan pluk ik het zo snel mogelijk van de waslijn af om het weer aan te trekken.   

              

Maar ach zo af en toe, doe ik een poging om toch echt iets nieuws te kopen. Zo ook vandaag!. Jawel ik doe weer een poging, maar er is niets dat zo lekker warm is als mijn vest. Ik had zitten denken, misschien moet ik er een afscheidsceremonie van maken... dan kan ik me er mentaal op voorbereiden.      

 

Heb je ook kleding waar je maar geen afscheid van kunt nemen?... 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.