• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Marjan is onzeker!

Marjan is onzeker!

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 07:00

Jep je leest het goed, ik ben onzeker!. Na al die jaren, nog steeds onzeker, over mijn werk, antwoorden, livestreams enzovoorts. En ik schaam me er niet voor; ik ben net zo onzeker als ieder ander mens.  

Maar weet je waar ik het meest onzeker over ben!. Het is niet eens mijn struikelende droom kennis, of mijn trainers antwoorden. Het is niet mijn gewicht, bril of mijn haar....  Maar mijn tanden ik heb echt letterlijk een tandentrauma ik vind ze zo lelijk... Ik glimlach echt als een boer met kiespijn, maar ach je kunt er toch wat aan laten doen zou je zeggen.

Dat is waar, maar daar heb ik A geen geld voor en B durf ik gewoon niet echt!.     

 

Er was maar één fouten kaakchirurg bezoek voor nodig om me geen fan meer te laten zijn.  Ik doe ook niets bijzonders aan mijn tanden behalve de halfjaarlijkse controle en het noodzakelijke!. 

De kaakchirurg vond dat ik overdreef bij het trekken van mijn verstandskies, het kon geen pijn doen toch?. De standaard prik verdoving werkte niet. Pas nadat ze me 5 keer uit de stoel had getrokken, en twee keer had bij geprikt gaf ze toe dat het de verdoving toch echt niet werkte. Met als aanvullende opmerking, de verstandskies zit dieper dan ik dacht, ik heb het een beetje verkeerd beoordeeld.        

     Ze gaf nog één keer een ruk, met een blij gezicht had ze de kies in haar hand alsof het een overwinning was. Niet wetend dat ze de kies had afgebroken!... Pas toen ik voor controle bij de tandarts kwam zag hij op de foto dat er nog een verstandskies wortel in mijn kaak zat...... Met alle gevolgen van dien. En ja de verstandskies wortel zit er nu 5 jaar later nog steeds in, die laat ik echt niet meer trekken!.     

      

Dus mijn onzekerheid zit ook verbonden met mijn diepste angst. Ik wilde een jaar gelden facing laten zetten. Maar het eerste wat de tandarts zei was, dan zetten we kronen en dan ziet het er zo uit!.

Wat kronen, neen laat maar!.        


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.