• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Marjan droomt lucide

Marjan droomt lucide

Gepubliceerd op 23 september 2020 om 07:00

Ik ben heel druk bezig met lucide dromen, niet alleen als mini training via facebook; maar ook als compleet nieuwe online training. Ik geniet van elk moment van het delen van mijn kennis. 

Ik droom zelf al jaren lucide, bewust en los van mijn lichaam - als het ware vlieg je boven jezelf uit. Ik leerde door lucide ervaring mezelf te verankeren, waardoor ik contact behoud met mijn (het nu) lichaam. De eerste keer is het zo gaaf, angstig, onwaarschijnlijk, geweldig en toch zo emotioneel. Het is dubbel en je wilt meer, meer en nog een keer.

 

Je gaat steeds verder en je dromen veranderen in ware fantasie werelden - spannend. Het gevaar zit er alleen in wat is realiteit en wat is de droomwereld. Houd hiermee rekening, leef vandaag, leef in het nu blijf in het nu en ga niet te veel naar het verleden, de toekomst enzovoorts.   

 

Droom je ook lucide?....

 

      

Natuurlijk zit er ook iets negatief aan al het bewuste (lucide) dromen, de emoties, gevoelens, de angsten en de uit heel diep afschillen brengt niet alleen leuke momenten met zich mee maar ook minder leuke confrontaties. Dit zelfde geld voor visioenen, vorige levens, je probeert dit onbewust misschien wel te beïnvloeden. (gelukkig) dan dit niet, maar je probeert het misschien wel.   

De vraagstelling is natuurlijk wat kan ik ermee, en heel vaak is het niets. Je kunt het niet vertellen tegen de persoon die er bij betrokken is, je kunt er zelf niets mee doen. Je hebt er niets aan, en je weet iets wat misschien in de toekomst gaat plaatsvinden. Maar wat nu als het lot veranderd, dan zat je ernaast?....... 

 

Je vorig leven kun je niet aanpassen, wil je niet aanpassen, veranderen en heeft geen betrekking op nu.... Houd bij lucide dus altijd de bewuste modus vast ( Leef in het Nu) dromen en slapen heeft maar één echte functie en dat is verwerken wat je in je waakbestaan hebt ervaren.

Natuurlijk is lucide dromen de poort naar je ziel, alle dimensies, kristallen lijnen, planeten enzovoorts alles wat je bent geweest en wat je gaat worden. Het is de verbinding tussen alle zielen, alle wezens. Je voelt de energie stromen en het trekt aan je, het brengt je daar waar je ziel moet zijn.    

 

Goed lucide dromen komt met een paar basis regels!.  

      

Leer lucide dromen van een ervaringsdeskundige. Leer je verankeren voordat je zomaar een zelfhulpboek koopt, zelfs oefent. Het brengt je veel meer dan alleen zweven en de vrijheid ervaren. Ik leerde het op de harde en onvoorzichtige manier. Maar dat is echt niet nodig en heel erg dom om te doen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.