• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Help ik heb een grijze haar!.

Help ik heb een grijze haar!.

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 07:00

Ik stond vanmorgen mijn licht bruine lange haar te borstelen, kijk een keer goed in de spiegel!. Ik wil er op mijn best uitzien, voor de nieuwe profielfoto's van de website......  Zie ik dat nu echt, jawel ik kan er niet meer omheen help... Ik ben net 38 en ik heb een paar grijze haren op mijn hoofd.  

 

Ik bel mijn beste vriendin op en weet je wat ze zegt!. Nu pas; ik ben sinds mijn 30ste al grijs!. Ze verft het gewoon al jaren in de meest trendy kleuren. Bij mij zijn het echt nog maar een paar haren, je ziet het niet eens als ik mijn haar op een staart bind. Je ziet het niet eens als het los is, je moet gewoon goed kijken. Maar ik zie het, dat is het probleem ik zie het!. Het is net zo iets als je blauwe vlek dat zijn de dingen die jij wel ziet, maar andere totaal niet zijn opgevallen.    

  

Ik moet toegeven het is lang geleden dat ik mijn haar heb geverfd, maar wat ga ik doen... Weet je wat grijs haar is in de mode ik doe gewoon helemaal niets. "Mooi grijs is niet lelijk".  I don't care, ik wordt gewoon ouder en hopelijk ook weer een beetje wijzer. 

    

 Binnenkort zie je de nieuwe foto's voor de website!.  Ik vind het altijd weer leuk om te doen, effe iets anders, de veranderingen van de seizoenen en ook weer een nieuwe levensjaar dat op beeld wordt gelegd. Ten slot van rekening je veranderd, groeit en wordt steeds meer jezelf. De schaamte voorbij, de levenslessen worden niet voor niets zichtbaarder naar mate je ouder wordt. Zonder mijn levenslessen had ik dit werk niet kunnen doen!.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.