• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De weegschaal

De weegschaal

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 07:00

Ik leg de laatste maanden steeds meer spirituele vraagstukken in de weegschaal. Ik groei enorm als mens, bewust en dan kun je vooral denken aan afwegen. Oude spirituele leer opnieuw beoordelen en afwegen. Afstrepen en een nieuwe visie geven, niet meer geloven in vastgeroeste overtuigingen.

Spirituele inslag, overtuigingen de voor veel mensen zo ook voor mij als logisch klonken. Het herzien is mijn motto, alsof ik een compleet nieuwe weg in ben geslagen terwijl het oude wegstroomt. De goeroes die ik volgde overweeg ik nu, daarmee zeg ik niet dat het niet goed is. Maar het past gewoon op één of andere manier niet meer op mijn weegschaal.  

       

Ik geniet van mezelf zijn! 

        

Nieuwe kennis komt naar me toestromen, uit onverwachte hoek... Op dit moment past het misschien beter bij me!. Ik ga na jaren opzoek zijn naar toekomstinzichten, levensvragen en zielsverklaringen, bewuster leven als mens. Ik zie het als een soort van in het Nu leven. Ik ben denk ik nog nooit zo gegrond geweest als op dit moment. Toch ben ik nog steeds verbonden met het hogere spirituele, maar dan meer gebalanceerd.

Ik breek met mensen, ik verbreek oude patronen en laat het nieuwe binnen - zodat mijn hart helemaal open is. De weegschaal zorgt niet alleen voor het overwegen, maar het geeft ook ruimte voor een adempauze (hartgericht) leven en nieuwe energie die je het onbekende gaat brengen. Je zit beter in je lichaam, je ziel straalt weer van binnenuit omdat er ruimte is voor groei en ontwikkeling. 

               

     

Herzie je ook van tijd tot tijd?... 

 

Het geeft een geweldig gevoel om oude dingen op te ruimen. Het maakt ook je boekenkast een stuk leger - Ik heb een stapel boeken weg gegeven, zodat het een nieuw leven kan krijgen bij iemand die er heel veel van kan leren.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.