• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Blauwe maan

Blauwe maan

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 om 07:00

Ik heb echt iets met de standen van de maan, sterren en planeten. Ik vind het fantastisch om naar de sterrenhemel te kijken, om buiten te zijn en dan te genieten van de prachtige energie en magische werking ervan.      

 

Over een paar dagen is het blauwe maan, misschien heb je het al wel eens gelezen op mijn blog maar ik ben echt heel gevoelig voor de standen van de maan. De blauwe maan is de tweede volle maan in één maand. Dit verschijnsel komt over het algemeen één keer jaar voor en daardoor een uitzonderlijk verschijnsel dat je niet mag missen.

  

Wat was je eerste bewuste herinnering van de blauwe maan?.. 

 

Dit jaar valt het precies op Halloween ( 31 Oktober) en dat is wel zeer bijzonder omdat het namelijk op deze dag de sluier tussen alle dimensies het dunst is. Vijf jaar geleden had ik mijn eerste bewuste blauwe maan ervaring.  

 

Maar marjan wat heeft de blauwe maan met dromen te maken ?.. 

 

De invloed van de energie die de maan te weeg brengt, heeft invloed op je slapen, dromen en meditaties - of te wel je droomt dus intensiever, je dagdroomt intensiever, je mediteert intensiever... De uitwerking op je lichaam en je geest is dan ook groter. Daarom besteed ik er aandacht aan. Bewust dromen tijdens een blauwe maan, volle maan is niet niets en je moet er dan ook aandacht aan besteden. Daarnaast is dit het stukje verdiepend dromen, bewust en lucide dromer alleen maar kan komen. Wat overigens iedereen kan leren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.